03 Sep. 2003 21:00

Nastase i-a invatat pe moldoveni sa recicleze sticlele de plastic

Distribuie

Agentii economici care vand produse in ambalaje de plastic vor fi obligati sa adauge la pretul de vanzare o suma ce ulterior va fi folosita pentru reciclarea acestor ambalaje, a declarat, ieri, premierul. In cazul in care agentul economic recupereaza ambalajul, cetateanul isi primeste banul inapoi, iar daca nu, se prevede transferarea acestor fonduri la fabricile ce produc granule de polietilena ca materie prima pentru realizarea pet-urilor.
Dupa aterizarea aeronavei pe stadionul de fotbal “Ceahlaul”, premierul a vizitat un ansamblu de locuinte si a taiat panglica inaugurala la primele cinci blocuri, unde a inmanat cheile viitorilor locatari (in foto). Nastase a vizitat si un complex sportiv, o constructie de anvergura, considerata a doua ca marime din tara, dupa Sala Polivalenta din Capitala.
La Bacau, premierul a vizitat si o fabrica de confectii. Aici, desi se lucreaza numai pentru export, muncitoarele din schimbul II s-au plans premierului ca salariile sunt foarte mici si nu acopera cheltuielile lunare.
Aceasta a fost prima vizita din sirul de deplasari in teritoriu dinaintea campaniei electorale.

Loading...
Comentarii