Mergi direct la conținut »
Nicio școală din București nu va mai avea program de studiu în trei schimburi. 13.000 de elevi încă învață pe acest sistem
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Nicio școală din București nu va mai avea program de studiu în trei schimburi. 13.000 de elevi încă învață pe acest sistem

Nicio școală din București nu va mai avea program de studiu în trei schimburi. 13.000 de elevi încă învață pe acest sistem

Primăria Capitalei va cumpăra sau va construi noi imobile în care să poată învăța elevii din cele 11 școli care funcționează încă în regim de trei schimburi.

De Cristina Radu,

Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat miercuri în ședința Consiliului General al Municipiului București, potrivit Mediafax.

Aproximativ 13.000 de elevi din 11 școli studiază în trei schimburi. La Școala Gimnazială nr. 12 „Herăstrău”, de exemplu, situația este așa de doi ani, din cauza creșterii numărului de locuitori din zonă, în timp ce la Școala Gimnazială nr. 126 din Sectorul 5, numărul elevilor a crescut după ce au fost relocați acolo elevii Școlii nr. 124 care a ars la începutul anului.

La nivelul municipalității va fi desemnată o comisie care să analizeze situația din unitățile de învățământ și să găsească soluții pentru rezolvarea ei. Concret, primăria va cumpăra noi imobile în care să poată învăța elevii sau le va construi.

 

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros» 

Close
Închide
  Close