Mergi direct la conținut »
Ultima fotografie cu românul dispărut în Istanbul, în urmă cu două săptămâni. Soarta lui Salvatore Popescu, încă sub semnul întrebării
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ultima fotografie cu românul dispărut în Istanbul, în urmă cu două săptămâni. Soarta lui Salvatore Popescu, încă sub semnul întrebării

Ultima fotografie cu românul dispărut în Istanbul, în urmă cu două săptămâni. Soarta lui Salvatore Popescu, încă sub semnul întrebării

Inginerul Salvatore Popescu, de 51 de ani, din Ploieşti, care a dispărut în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla cu familia într-o excursie la Istanbul, este în continuare de negăsit. Românul urma să viziteze, împreună cu soţia sa şi fiica lor, Palatul Topkapî. 

De Radu Țuțulan,

„Atunci l-am văzut ultima oară. Eram cu un grup de turişti. Noi am rămas să ne odihnim, el a continuat să meargă cu mulţimea şi de atunci nu l-am mai văzut. Am fost la poliţie chiar în ziua aceea, am vorbit la consulat, după ce ne-am întors în ţară am dat chiar şi codul IMEI al telefonului, sperând că poate aşa îl vor găsi. Dar nu m-a sunat nimeni, nici de la MAE, nici din Turcia, de nicăieri. Mi s-a zis doar că ancheta e în curs, şi atât”, ne-a spus Ioana Dima, soţia românului dispărut în Istanbul.

Salvatore Popescu, 51 de ani, din Ploiești, disparut in Istanbul

Ultima imagine cu Salvatore Popescu a fost surprinsă chiar de soţia acestuia, cu puţin timp înainte ca acesta să dispară.

Bărbatul era fericit, spune Ioana Dima, glumea şi avea o foarte bună dispoziţie. După ce au ajuns în piaţa din apropierea Palatului Topkapî, grupul de români s-a împărţit în mai multe direcţii, dar cei mai mulți au mers spre palat, împreună cu ghidul. Printre aceştia s-a aflat sau ar fi trebuit să se afle şi inginerul din Ploieşti. Soția sa l-a văzut cum se îndreaptă spre intrare, în jurul orei 13:00, iar de atunci nu mai ştie nimic despre acesta.

Are telefonul închis, nu s-a găsit niciun obiect al acestuia, practic, nu există niciun indiciu care să lămurească ce s-ar fi putut întâmpla cu bărbatul.

„M-am gândit că poate a fost răpit sau poate l-au jefuit şi l-au abandonat cine ştie pe unde, sau poate că a avut un accident şi e în spital, în comă sau are amnezie. Nu ştiu, mi-am făcut tot felul de gânduri, de scenarii, nici nu ştiu ce să mai cred. Mă agăţ de orice speranţă”, a mai spus Ioana Dima.

Andreea Antonescu a fost la nunta Andreei Bălan! Ce a anunțat înainte de ceremonie
Recomandări

Andreea Antonescu a fost la nunta Andreei Bălan! Ce a anunțat înainte de ceremonie

Ziarul Libertatea a solicitat Ministerului Afacerilor Externe (MAE) informaţii cu privire la stadiul anchetei şi la modul în care autorităţile naţionale se implică în acţiunea de căutare a românului dispărut în Istanbul, dar până la publicarea articolului nu am primit niciun răspuns.

Cei care au informaţii cu privire la Salvatore Popescu, românul dispărut din 30 august, în Istanbul, le pot transmite pe adresa de email [email protected] sau pot contacta familia inginerului, telefonic sau prin WhatsApp, la numărul 0728 557 407.


Citește și:

VIDEO/Viaţa neştiută a „reginei blănurilor”. Dramele prin care a trecut Flora Năstase, cândva printre cele mai bogate femei

Domnule primar Robu, vă place cum arată Mihai? Tânărul mutilat după ce a căzut cu bicicleta într-o groapă în Timișoara! FOTO

 
 
Close
Închide