Mergi direct la conținut »
Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Noi detalii despre românca moartă în Republica Dominicană. Iubitul ei ar fi lovit-o, iar acum este principalul suspect

Românca moartă în Republica Dominicană ar fi fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, un tânăr bogat, cu o familie influentă. Dedalii șocante ies la iveală după moartea fetei. Andreea Celea era în vacanţă, împreună cu iubitul. Cel care este acum şi principalul suspect în cazul morţii ei. Înmormântarea a avut loc în Santo Domingo, la o zi după moartea tinerei

Andreea Celea, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă în fața unui hotel din Santo Domingo, Republica Dominicană. „Există dovezi că a cerut ajutor din partea familiei, fiindcă se temea pentru viaţa ei. A ameninţat-o cu un cuţit. A trebuit să solicite un ordin de restricţie”, a spus Jesús Ferrán, avocatul familiei Andreei Celea.

Poliția dominicană a confirmat că ordinul fusese emis pe 27 iulie. Cei doi iubiţi aveau o relaţie furtunoasă, presărată cu certuri şi împăcări. Anul trecut s-au şi despărţit o perioadă.

„Am fost fericită când fiica mea a terminat relaţia cu el, data trecută. Eu, ca mamă, simţeam că nu este pentru ea”, a spus și Anka Celea Voicilă, mama româncei moarte, potrivit Observator.tv. Potrivit presei locale, Gabriel Villanueva face parte dintr-o familie bogată şi influentă. Rudele Andreei se tem că părinţii tânărului de 26 de ani ar putea încerca să influenţeze anchetatorii.

Într-o scrisoare publicată astăzi, părinţii româncei îl descriu drept un tânăr violent.

„Acesta este rezultatul unei relaţii turbulente, pe care familia nu a acceptat-o încă de la început. O relaţie în care au predominat actele de violenţă fizică şi abuzurile verbale care au provocat suferinţă”, mărturiseşte familia fetei.

Citește și

Guvernul continuă să ascundă cifrele fermei de porci a lui Dragnea jr, dar crescătoria confirmă dezvăluirile din Libertatea! Ferma avea 9.000 de porci la începutul anului și-a rămas cu 3.000 când s-a generalizat molima

Close
Închide
  Close