Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Româncă moartă în condiții misterioase în Republica Dominicană. Tânăra de 23 de ani a fost găsită în fața unui hotel. Ultimele imagini cu Andreea în viață

Româncă moartă în condiții misterioase în Republica Dominicană. Andreea Celea, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită în fața unui hotel din Santo Domingo, Republica Dominicană.

UPDATE 20.05: Mama Andreei, Anca Voicilă, alături de care tânăra locuia în Republica Dominicană, a făcut primele declarații după ce a ajuns la locul morții fiicei sale. Ea a cerut ca iubitul fetei sale să fie tras la răspundere pentru că el știe cu siguranță ce s-a întâmplat. „El trebuie să ştie ce s-a întâmplat cu fiica mea. Trebuie să ştie. Am fost fericită când fiica mea a terminat relaţia cu el, data trecută. Eu, ca mamă, simţeam că nu este pentru ea”, a spus Anca Voicilă în interviu.


Tânăra din Constanța, care locuia în Republica Dominicană, s-a cazat vineri după-amiază la un hotel din din cartierul Bella Vista din Santo Domingo, împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani. Cei doi au fost înregistrați de camerele de supraveghere amplasate în incinta hotelului, iar după ce au au primit cartelele de acces, cei doi au luat-o în direcții opuse.

Andreea s-a dus în camera de hotel și nu a mai ieșit de acolo.

A doua zi, sâmbătă dimineață, Andreea Celea a căzut de la etajul patru al hotelului în care era cazată.

Moartea româncei este învăluită în mister. Un angajat al hotelului a auzit o bubuitură, iar când a ieșit, a găsit-o pe româncă zdrobită de pământ, scrie presa din Republica Domincană.

Angajatul a chemat o ambulanță, a încercat să îi acorde primul ajutor, însă tânăra nu a mai putut fi salvată.

După ce românca a căzut de la etaj, iubitul ei, Gabriel Villanueva, a fugit și s-a predat câteva ore mai târziu la sediul principal al Poliției Naționale din Republica Dominicană.

Despre Andreea Celea, presa din Republica Dominicană scrie că în anul 2013 a fost dată dispărută timp de câteva zile de mama ei.

Citește și: Un român a murit în India, iar cadavrul său stă de două luni la morgă. Cum s-a ajuns în această situație

 

Close
Închide
  Close