MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2012 07:59 , de Anamaria Lembrau

Numărătoarea inversă a început! Procesul lui Huidu, pe 21 iunie

Distribuie

Luni, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului din 16 octombrie 2011 de la Timişul de Sus, accident în urma căruia 3 oameni au murit.
Ministerul Public anunţa ieri că "procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, astăzi, 14 mai 2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Huidu Şerban Sebastian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă"

Pe 16 octombrie 2011, într-o duminică, Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau trei persoane. Toate cele trei persoane au murit. Huidu conducea maşina în care se aflau soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi bona.
Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h. Maşina lui Huidu a intrat total pe contrasens.
 

 
„Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului”, e concluzia expertizei tehnice
Tragedia s-a produs la aproximativ un an după ce Huidu, fost realizator al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”, a avut un accident de schi în Austria. Câteva zile, Huidu a fost în comă indusă. După accidentul rutier , Huidu a fost supus unei expertize medico-legale. Medicii legiştiau ajuns la concluzia că era apt să conducă maşina atunci când s-a produs accidentul rutier din Timişul de Sus.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii