Mergi direct la conținut »
Numărul oficial al morților din cauza noului coronavirus crește dramatic. Peste 1.500 de victime
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Numărul oficial al morților din cauza noului coronavirus crește dramatic. Peste 1.500 de victime

Numărul oficial al morților din cauza noului coronavirus crește dramatic. Peste 1.500 de victime

Bilanţul epidemiei noului coronavirus a depășit 1.500 de morți în China, iar numărul deceselor la nivel mondial a urcat la peste 1525, a informat, sâmbătă dimineață, presa internațională.

De Cristian Otopeanu,

UPDATE | Numărul total al morților din cauza coronavirusului, la nivel mondial, a ajuns la 1527, după ce un bărbat de 80 de ani a murit la Paris.

Știrea inițială

Autorităţile chineze au anunţat sâmbătă dimineață că numărul deceselor cauzate de coronavirus se ridică acum la 1.523 în China şi la 1.526 la nivel mondial.

Totodată, au fost înregistrate 2.277 de noi suspiciuni de infecţie. Numărul total de infecţii confirmate se ridică la 66.462 la nivel naţional, din care 11.053 sunt cazuri foarte grave, a informat Mediafax.

Directorul adjunct al Comisiei Naţionale de Sănătate, Wang Hesheng, a declarat că nouă centre au fost deschise pentru tratarea pacienţilor cu simptome moderate, dar şi pentru persoanele suspectate că ar fi infectate.

Pe de altă parte, unul dintre cei 17 români aflați la bordul navei de croazieră Westerdam a plecat spre casă, a informat Ministerul Afacerilor Externe. Nu era infectat cu coronavirus, a scris Libertatea.

Close
Închide
  Close