MENIU CAUTĂ

O adolescentă din Malaezia s-a sinucis după ce a făcut un sondaj pe Instagram

Distribuie

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Malaezia s-a sinucis după ce a făcut un sondaj despre moartea ei pe Instagram.

Adolescenta s-a sinucis după ce a făcut un sondaj pe Instagram în care își întreba urmăritorii dacă să aleagă între viață și moarte, 69% dintre aceștia răspunzând că ar trebui să opteze pentru moarte. Doar 31% i-au recomandat să opteze pentru viață.

Tânăra a postat pe rețeaua socială sondajul însoțit de mesajul: „Foarte important. Ajutați-mă să aleg: moarte sau viață”, potrivit Malay Mail.

Un avocat a susținut că cei care au votat pentru ca adolescenta să aleagă moartea ar putea fi acuzați de instigare la sinucidere.

Ministrului Tineretului și Sportului, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, a spus că tragedia ar trebui să declanșeze o dezbatere la nivel național despre sănătatea mentală.

„Este un subiect de interes național care ar trebui tratat cu seriozitate”, a afirmat el.


Citește și:

 

VIDEO | Dezbaterea „EU contez, EU votez”: 5 candidați la europarlamentare au discutat despre fonduri europene, justiție, mari proiecte, prezența la vot. „Pe oameni nu-i interesează ordonanțele, ci WC-ul din curtea școlii”

Citește mai multe despre adolescenta sinucidere, instagram, malaezia, moarte in somn, sinucidere și sondaj pe Libertatea.

Comentarii