Mergi direct la conținut »
Un nou incident în Orășelul Copiilor din sectorul 4, după ce Casa Surprizelor a ars. O ambulanţă SMURD a rămas blocată în dalele de la fântâna muzicală | FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un nou incident în Orășelul Copiilor din sectorul 4, după ce Casa Surprizelor a ars. O ambulanţă SMURD a rămas blocată în dalele de la fântâna muzicală | FOTO

Un nou incident în Orășelul Copiilor din sectorul 4, după ce Casa Surprizelor a ars. O ambulanţă SMURD a rămas blocată în dalele de la fântâna muzicală | FOTO

O ambulanţă SMURD a căzut într-o groapă, în Orășelul Copiilor. O ambulanță SMURD a rămas blocată în Orășelul Copiilor din sectorul 4, după ce dalele de la Fântîna Muzicală au cedat sub greutatea ei.!

Maşina a intrat aproape jumătate în groapa care s-a format după ce plăcile din beton s-au deplasat, mai ales că acestea nu aveau fundație.

În ambulanță nu se afla niciun pacient, pentru că echipajul se întorcea de la un pacient care nu a dorit transportul la spital.

Pagubele materiale au fost minore, s-a rupt o bară de protecție, astfel că autospeciala a putut să își continue drumul la bază, după ce a fost scoasă din groapă de către angajaţii Primăriei Sectorului 4, dar probabil va fi înlocuită și reparată.

Așa arată fântâna muzicală, vara, locul în care a căzut ambulanța SMURD

Așa arată fântâna muzicală, vara, locul în care a căzut ambulanța SMURD | FOTO: Facebook.com

Evenimentul are loc în plin scandal între Raed Arafat și Florian Bodog. Chiar achiziția ambulanțelor pentru SMURD este mărul discordiei între coordonatorul Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și ministrul Sănătății.

Săptămâna trecută, în același parc de distracții, a luat foc Casa Surprizelor, un loc frecventat, in general, de mulți copii. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, potrivit Digi 24.

Anul trecut, în luna iulie, funcționarea aparatelor din Orășelul Copiilor a fost oprită pentru că punea în pericol siguranța copiilor

FOTO: Facebook.com

Close
Închide
  Close