Mergi direct la conținut »
O americancă a fost violată și ucisă în Georgia. Înainte, a văzut cum soțul și fiul ei au fost împușcați!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O americancă a fost violată și ucisă în Georgia. Înainte, a văzut cum soțul și fiul ei au fost împușcați!

O americancă a fost violată și ucisă în Georgia. Înainte, a văzut cum soțul și fiul ei au fost împușcați!

Lora Smith, o americancă stabilită cu familia ei în Georgia în urmă cu 10 ani, a avut un sfârșit cutremurător, în luna iulie. Lora, Ryan, soțul ei, și Caleb, fiul lor, mergeau pe jos în zona Cheilor Khata, la 52 de kilometri distanță de Tbilisi, capitala statului gruzin.

În drumul lor, cei trei s-au întâlnit cu o turmă de animale aflată în grija ciobanului Malkhaz Kobauri. Acesta din urmă avea și o armă la el, pe care o mânuia periculos.

Ryan i-a cerut să aibă grijă cu arma, ca să nu se descarce accidental. Malkhaz s-a simțit foarte ofensat și l-a împușcat în față pe americanul în vârstă de 43 de ani. Nu l-a iertat nici pe fiul acestora, în vârstă de 4 ani, a dezvăluit themirror.co.uk.

Susține că e virgin

Inițial, s-a crezut că Lora a fugit de la fața locului și a murit după ce a căzut de pe o stâncă. Noile dovezi strânse de anchetatori au relevat faptul că sfârșitul Lorei a fost mult mai tragic.

Femeia a fost prinsă și violată de ciobanul Malkhaz Kobauri. Asta după ce văzuse cum soțul și copilul ei fuseseră omorâți în fața ei. Apoi, bărbatul a amenințat-o pe femeie cu arma până când aceasta a picat de pe stânci și a murit pe loc.

Malkhaz Kobauri a susținut că „doi străini” i-au omorât pe americani și că el nu poate face sex, fiind chiar virgin. Anchetatorii au găsit pe hainele femeii urme ADN care-l incriminează definitiv pe Kobauri.

Mai mult, anchetatorii au dovezi conform cărora aacesta vizionase filme porno cu puține ore înainte de teribilul eveniment.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

Ryan, originar din California, și Lora s-au mutat în orașul Marneuli, din Georgia, în urmă cu 10 ani și aveau o afacere cu covoare pe care le vindeau în toată lumea.

Malkhaz Kobauri se așteaptă la o pedeapsă cu închisoarea pe viață.


VIDEO/ Paul Diaconescu și Aida Economu din „Triplusec” sunt dependenți de sport. Erau grași când au început să meargă la sală!

Salariile de lux din radioul public, ținute la secret. Libertatea a încercat să afle dacă șeful SRR câștigă 7.000 de euro pe lună. „Măcar să ne fi zis felicitări, să scrieți și lucruri bune”

Close
Închide
  Close