UPDATE 16:47: Reprezentanții Kaufland au anunțat că vor lua măsuri în cazul angajatei care a întors pâinea cu coada măturii și vor proceda la „reșcolarizarea angajaților”.

„Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificație al magazinului din Pitești (Str. Exercițiului, nr. 216) și vă asigurăm că este un caz izolat și o abatere gravă de la standardele noastre.  
Siguranța clienților și normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase și suntem foarte stricți în raport cu acestea. 
Angajata nu le-a respectat și vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil și categoric intolerabil. 
De asemenea, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, vom demara și măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reșcolarizarea angajaților și sporirea controalelor de igienă.”, este dreptul de replică trimis de reprezentanții Kaufland publicației Libertatea.ro.


În imagini se vede cum o angajată de la raionul de panificație și patiserie se folosește de coada unei mături pentru a întoarce pâinea în cuptor. „ Cum să scoți pâinea din cuptor cu coada de la matură”, este mesajul publicat de Facebook de unul dintre sutele de utilizatori care au distribuit filmarea.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş a efectuat un control la magazinul Kaufland din Pitești în care au fost filmate imaginile.

„Încă de dimineață, la prima oră, colegii mei au efectuat primele verificări. Așteptăm, pentru finalizarea controlului care se va încheia marți dimineață, un punct de vedere mai detaliat de la reprezentanții magazinului. Din ceea ce pare până acum, cu siguranță este o eroare a angajatului, însă dacă lucrurile se vor duce spre această turnură, cu siguranță o eventuală sancțiune o va suporta magazinul. Cei de la magazin, cercetau, solicitau printre angajați puncte de vedere. Nu au infirmat această știre postare, acest filmuleț”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Violeta Nedelcu, comisar șef OPC Argeș.

În februarie, un șoarece a fost filmat în vitrina cu carne a unui magazin Kaufland din Curtea de Argeș.


Citește și VIDEO / Nicholas Lupu, actorul român care joacă în „Mars1001”, cel mai futurist documentar de realitate virtuală. În film apare și fiul astronautului Neil Armstrong


 

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei
GSP.RO

O luptătoare MMA, concurentă de la Survivor România, i-a dat un cap în gură. Decizia luată de organizatori după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși