Mergi direct la conținut »
O angajată Kaufland întoarce cu coada de mătură produsele de patiserie. OPC Argeș a făcut controale în magazin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

UPDATE: Explicația Kaufland în cazul angajatei din Pitești care întoarce cu coada de mătură pâinea în cuptor. „Este o abatere gravă”/ VIDEO

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Vineri, 25 mai 2018, 16:48

O angajată Kaufland întoarce cu coada de mătură pâinea în cuptor. Scena a fost filmată într-un hipermarket din Pitești al lanțului de magazine și a stârnit controverse după ce a fost publicată pe rețelele de socializare și distribuită de surse de oameni. Comisarii de la Protecția Consumatorilor Argeș au făcut verificări la magazinul în care a avut loc incidentul.

Ad placeholder

UPDATE 16:47: Reprezentanții Kaufland au anunțat că vor lua măsuri în cazul angajatei care a întors pâinea cu coada măturii și vor proceda la „reșcolarizarea angajaților”.

„Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificație al magazinului din Pitești (Str. Exercițiului, nr. 216) și vă asigurăm că este un caz izolat și o abatere gravă de la standardele noastre.  
Siguranța clienților și normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase și suntem foarte stricți în raport cu acestea. 
Angajata nu le-a respectat și vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil și categoric intolerabil. 
De asemenea, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple, vom demara și măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reșcolarizarea angajaților și sporirea controalelor de igienă.”, este dreptul de replică trimis de reprezentanții Kaufland publicației Libertatea.ro.


În imagini se vede cum o angajată de la raionul de panificație și patiserie se folosește de coada unei mături pentru a întoarce pâinea în cuptor. „ Cum să scoți pâinea din cuptor cu coada de la matură”, este mesajul publicat de Facebook de unul dintre sutele de utilizatori care au distribuit filmarea.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş a efectuat un control la magazinul Kaufland din Pitești în care au fost filmate imaginile.

„Încă de dimineață, la prima oră, colegii mei au efectuat primele verificări. Așteptăm, pentru finalizarea controlului care se va încheia marți dimineață, un punct de vedere mai detaliat de la reprezentanții magazinului. Din ceea ce pare până acum, cu siguranță este o eroare a angajatului, însă dacă lucrurile se vor duce spre această turnură, cu siguranță o eventuală sancțiune o va suporta magazinul. Cei de la magazin, cercetau, solicitau printre angajați puncte de vedere. Nu au infirmat această știre postare, acest filmuleț”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Violeta Nedelcu, comisar șef OPC Argeș.

În februarie, un șoarece a fost filmat în vitrina cu carne a unui magazin Kaufland din Curtea de Argeș.


Citește și VIDEO / Nicholas Lupu, actorul român care joacă în „Mars1001”, cel mai futurist documentar de realitate virtuală. În film apare și fiul astronautului Neil Armstrong


 

Ad placeholder
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
PARTENERI - GSP.RO
Ce s-a întâmplat cu asistenta care a apărut în lenjerie intimă în fața pacienților, iar șefii au sancționat-o. Norocul i-a surâs
Detaliul din cazul Caracal care zguduie România! Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă! S-a aflat abia acum adevărul
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Detaliul din cazul Caracal care zguduie România! Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă! S-a aflat abia acum adevărul
Horoscop 9 iulie 2020. Balanțele pot întâmpina probleme la serviciu, pe fondul sănătății
HOROSCOP
Horoscop 9 iulie 2020. Balanțele pot întâmpina probleme la serviciu, pe fondul sănătății
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close