Mergi direct la conținut »
O bătrână a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată în ultimul moment de soțul ei. Apoi a șocat pe toată lumea: "Nu știu de ce m-au adus la spital"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O bătrână a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată în ultimul moment de soțul ei. Apoi a șocat pe toată lumea: "Nu știu de ce m-au adus la spital"

O bătrână a vrut să se sinucidă, dar a fost salvată în ultimul moment de soțul ei. Apoi a șocat pe toată lumea: „Nu știu de ce m-au adus la spital”

O femeie în vârstă de 76 de ani din satul cerbu, comuna Copălău, județul Botoșani, a încercat să se sinucidă miercuri seară. Femeia și-a pus ștreangul de gât, dar, când să-și ducă planul la îndeplinire, a fost descoperită de soțul ei, care a salvat-o în ultimul moment.

Bărbatul i-a tăiat ștreangul, apoi a chemat ambulanța. Un echipaj medical de la SMURD a ajuns la faţa locului, reuşind să restabilească funcţile vitale ale femeii, a anunțat monitorulbt.ro. După ce a fost stabilizată, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

A fost trimisă la psihiatrie

La spital, însă, femeia a negat tentativa de suicid, deşi prezenta urmea ştreangului improvizat la baza gâtului.

„Nici nu ştiu de ce m-au adus la spital. Probabil pentru că am căzut. Că m-au luat de pe jos. Nu ştiu cum am ajuns aşa. Nu mi-am pus niciun ştreang de gât, sunt femeie în toată firea”, le-a spus aceasta cadrelor medicale, recunoscând, însă, că a băut şi două pahare de vin cu o vecină de-a sa.

Femeia a fost dirijată către Secţia de Psihiatrie pentru o evaluare.


„Dosarul Moscova 2” este numele pe care BNR l-a dat documentelor de la Brașov. Bucătarul Attila Szocs, un maghiar din Brașov, și iranianul Rezaei Kejani Davood au făcut o descoperire care reaprinde o veche dispută istorică și de patrimoniu

Close
Închide
  Close