MENIU CAUTĂ

O bătrână, jefuită și bătută crunt. I-a luat până și proteza dentară

Distribuie

O bătrână în vârstă de 87 de ani s-a ales cu numeroase contuzii, răni și fracturi în urma unui jaf.

 

Oliva Rojas Salinas, o femeie în vârstă de 87 de ani din orășelul columbian Pitalito, a fost jefuită de o femeie. Aceasta a intrat peste ea în locuință, a amenințat-o și i-a cerut telefonul mobil și banii pe care îi avea.

Bătrânica a opus rezistență, moment în care agresoarea a luat-o la bătaie. A lovit-o cu pumnii și cu picioarele. A luat chiar și o piatră din bucătorie, cu care a lovit-o în cap de mai multe ori, potrivit presei locale.

În urma loviturilor, bătrâna a leșinat, iar agresoarea i-a furat tot ce a găsit la îndemână. printre obiectele furate de agresoare s-a aflat și proteza bătrânei, care avea două piese din aur.

Vecinii bătrânei au fost cei care au alertat poliția și care au transportat-o pe aceasta la spitalul San Antonio din Pitalito, unde se află sub supraveghere medicală.

În urma atacului cumplit la care a fost supusă, Oliva Rojas Salinas s-a ales cu numeroase contuzii, răni și fracturi la față, cap și picioare.
FOTO: Infobae

Citește și: VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

 

Citește mai multe despre Bataie, Batrana, columbia, dantură, furt, jaf și proteză pe Libertatea.

Comentarii