MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 20:22

O benzinărie din Italia a explodat, după ce o cisternă a luat foc. Doi oameni au murit și 17 au fost răniți, între care mulți pompieri

Distribuie

O benzinărie din Italia a explodat, miercuri, 5 decembrie, după ce o cisternă a luat foc în timp ce descărca combustibilul, în apropiere de orașul Rieti. Doi oameni au murit și alți 17 au fost răniți, între care și mulți pompieri.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, care au încercat să evacueze zona și să stingă focul, izbucnit inițial de la cisternă. Doar că, după un timp, rezervoarele de combustibil ale benzinăriei s-au supraîncălzit și au explodat.

În urma deflagrației, un pompier și-a pierdut viața și mai mulți au fost grav răniți grav. Autoritățile au reușit să închidă strada, exact la limită, chiar înainte de explozie, astfel că a fost evitată o tragedie și mai mare, zona fiind una foarte circulată, informează Digi 24.

Pasagerii unui autobuz au filmat cisterna în flăcări, cu doar câteva momente înainte de a exploda.

Cauzele exploziei sunt încă necunoscute și s-a deschis o anchetă, dar presa locală vorbește despre o defecțiune a cisternei.

În luna august, o cisternă cu GPL a explodat lângă aeroportul din Bologna, în Italia. Două persoane au murit și peste 60 au fost rănite.


Citește și… Românul care a știut cu două zile înainte că Luka Modrici va primi Balonul de aur: „M-a impresionat!”


 

Citește mai multe despre benzinarie, cisterna, explozie și Italia pe Libertatea.

Comentarii