Mergi direct la conținut »
O britanică a mers în vacanță la Roma, dar acolo a trăit șocul vieții: a fost violată de opt dintre angajații hotelului unde s-a cazat!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O britanică a mers în vacanță la Roma, dar acolo a trăit șocul vieții: a fost violată de opt dintre angajații hotelului unde s-a cazat!

O britanică a mers în vacanță la Roma, dar acolo a trăit șocul vieții: a fost violată de opt dintre angajații hotelului unde s-a cazat!

O britanică în vârstă de 50 de ani, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, a plecat într-o vacanță la Roma, dar acolo a fost victima unui viol bestial. Nu mai puțin de opt dintre angajații hotelului au abuzat-o pe femeie!

Aceasta a fost drogată și apoi abuzată de cei opt, a anunțat thesun.co.uk. Doi dintre agresori au fost prinși după ce probe ADN ale celor doi au fost găsite sub unghiile femeii violate.

Aceasta s-a luptat cu ei și a „reușit” să culeagă probe care-i incriminează pe  Antonino Miniero și Francesco Ciro D’Antonio.

„A fost contact între acești bărbați și victimă și n-a fost vorba despre ceva nevinovat, o simplă «periere» pe umăr”.

Mersese în Italia ca să uite de durerea provocată de decesul soțului

În fața judecătorilor din Sorrento a depus mărturie și fata victimei, care a declarat că mama ei a fost drogată și abuzată de opt dintre angajații hotelului. 

Victima acestui abuz inimaginabil mersese în excursie la Roma cu fiica ei pentru a uita durerea pierderii soțului ei. Violul în grup a avut loc în octombrie 2016. De atunci, autoritățile din Marea Britanie și din Italia au lucrat la strângerea de probe.

Încet, încet, au fost descoperiți toți făptașii. Agresorii s-au dat de gol după ce și-au trimis prin WhatsApp filmulețe din timpul violului sălbatic. Aceștia se numesc AntoninoMiniero, Gennaro Davide Gargiulo, Raffaele Regio, Francesco Ciro DAntonio, Fabio De Virgilio, Catello Graziuso, Vincenzo Guida și Francesco Guida. Toți cei opt au pledat nevinovați. Procesul lor continuă.


Peste 500 de elevi învață într-o școală fără acoperiș, în Timișoara. Clădirea distrusă de o furtună, în septembrie 2017, nu a fost reparată nici până acum!

Close
Închide
  Close