Mergi direct la conținut »
O educatoare din Gorj e atacată electromagnetic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O educatoare din Gorj susține că este atacată electromagnetic. Polițiștii din Motru s-au săturat de apelurile ei

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Luni, 29 ianuarie 2018, 20:18

O educatoare din Gorj susține că e atacată electromagnetic. Alina Pîrvulescu este educatoare în orașul Motru, județul Gorj, și are 18 copii în grijă. Doar că, de două săptămâni, susține că este atacată electromagnetic și că cineva face în aşa fel încât pătuţurile copiilor să trepideze. Mai mult, acum spune că Partidul Social Democrat (PSD) vrea să îi omoare pe acei copii din grupa sa.

Ad placeholder

Ea chiar a contactat redacția ziarului local „Pandurul”, pentru a se plânge că directoarea grădiniței, care – potrivit educatoarei – ar fi susţinută de PSD, vrea să scape de ea și că cineva a montat nişte mecanisme care zguduie pătuţurile copiilor, pentru ca aceştia să nu doarmă şi să nu poată face cu ei activităţile la clasă.

Cu toate acestea, educatoarea este iubită de copii şi apreciată de părinţi, care par mai degrabă deranjaţi de interesul presei pentru situaţia de la Motru, ei fiind foarte mulţumiţi de educatoare.

Totuși, declaraţiile publice ale acesteia şi postările de pe Facebook produc îngrijorare în rândul autorităților, dar mai ales pentu directoarea unității educative, care i-a cerut deja un aviz psihiatric.

„A fost o şedinţă a Consiliului de Administraţie şi am decis să o înştiinţăm pe domnişoara ca în trei zile să ne aducă avizul psihiatric din care să rezulte că e aptă şi compatibilă cu funcţia didactică. Aceasta este procedura. Consider că nu este o stare normală ce se întâmplă, mai ales că şi Poliţia Motru mi-a comunicat că acelaşi lucru l-ar bănui şi dumnealor, că dânşii au fost chemaţi la locuinţa domnişoarei pentru a constata astfel de lucruri”, a precizat directoarea Grădiniţei nr. 1 Motru, Camelia Barbu, pentru sursa citată.

O educatoare din Gorj susține că e atacată electromagnetic. Iată postarea educatoarei, pe pagina sa de Facebook:

„Dacă tot am facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni şi eu şi copiii, nu? Noaptea e a noastră. Da. După ce au omorât copiii de la Colectiv, după ce au omorât fata de la metrou, după ce au împins la sinucidere femeia de pe bloc, după ce au incendiat fabrica de pâine de la Galaţi şi o altă fabrică de mobilă pentru distrugerea unor canapele de piele şi multe alte ticăloşii, PSD vrea acum să omoare şi copiii de la grădiniţă, ce nu au reuşit să mă omoare pe mine. De ce au omorât copiii de la Colectiv? Sunt satanişti, nu ştiaţi? De ce vor să omoare copiii de la grădiniţă? Sunt posedaţi. Da. PSD vrea să aducă inchiziţia la stăpânire, să omoare oamenii în numele Domnului. Tot poporul e posedat, numai ei, preacuraţii şi preacuvioşii pesedişti, nu”, este prima parte a postării educatoarei.

Alina Pîrvulescu a continuat, spunând că: „Ereticii care nu li se supun, la moarte cu ei. Dar, cine îi opreşte? O nebună şi nişte îngeri de la grădiniţă. Păi, da, grădiniţa e de vină. Hai pe ea s-o terminăm. (…) Hai să omorâm nebuna. E periculoasă şi are prea multă putere. E de neoprit. Păi, dacă e de neoprit, cum o opresc ăştia? O hărţuim, îi băgăm energia puternică în casă. Trepidăm pătuţurile, s-o scoatem nebună. Dar nu ne gândim că, introducându-i atâta energie o alimentăm şi devine şi mai puternică. PSD îşi cedează propriile resurse. Se face un transfer de putere. Nebuna devine o bombă cu ceas, ce stă să explodeze în capul pesediştilor de la vârf şi a lui Garfield”.

Alina Pirvulescu - Facebook

Alina Pirvulescu – Facebook

„Până când nu vom avea evaluarea unui specialist, rămân doar supoziţii. (…) Evaluarea aceasta psihologică nu este una serioasă, care să ne dea o garanţie că profesorul e apt doar să predea, ci să relaţioneze cu elevii”, a declarat purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Georgeta Popescu.

De altfel, educatoarea a recunoscut că ştie că mulţi o consideră nebună, chiar dacă nu spun asta explicit.

„Voi încerca să o conving să facem şi nişte controale medicale, să fim siguri că vor fi pe mâini bune copiii”, a fost reacţia primarului din Motru, Gigel Jianu, în care educatoarea are încredere, el nefiind de la PSD.

Poliţiştii s-au săturat să primească noaptea apeluri prin care Alina Pîrvulescu îi cheamă la garsoniera sa pentru a constata că îi vibrează patul.

„În acest caz poliţiştii au informat medicul de familie şi Inspectoratul Şcolar Judeţean cu privire la cele constatate, cu menţiunea analizei situaţiei şi dispunerii măsurilor legale întrucât persoana este încadrată ca profesor învăţământ preşcolar şi efectuează activităţi cu preşcolari”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, Ion Lazăr.

În schimb, din nefericire, directoarea unei grădinițe particulare din București a fost atacată, la propriu, de fostul soț.

Ad placeholder
Cum explică două judeţe că nu au nici un caz de COVID-19 în ultimele zile
Recomandări
Cum explică două judeţe că nu au nici un caz de COVID-19 în ultimele zile
 

Bărbatul a înjunghiat-o, de două ori, chiar în biroul ei, iar rănile i-au fost fatale, femeia murind la spital.

Ulterior, s-a aflat că bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție în grădinița privată din București avea din noiembrie interdicție să se apropie de aceasta.

Foto: pandurul.ro


CITEȘTE ȘI… VIDEO&FOTO | Au mai mulți fani decât o vedetă, dar nu apar la TV. Secretele gamerilor și vlogărilor din România

EXCLUSIV/ Ce planuri secrete are Delia. Își mai ia o casă în același cartier!


 

Ad placeholder
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
HOROSCOP
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close