Mergi direct la conținut »
VIDEO | O elevă din Zărnești a fost bătută și umilită de colege. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | O elevă din Zărnești a fost bătută și umilită de colege. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

VIDEO | O elevă din Zărnești a fost bătută și umilită de colege. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Un nou incident între eleve adolesecente a avut loc la Zărnești, în județul Brașov. Un film care a fost postat pe Facebook arată cum o fată de circa 14 ani a fost trasă de păr, pălmuită și pusă să stea în genunchi, în fața altor patru fete.

Victima a fost obligată să-și prezinte scuze pentru cine știe ce vină descoperită de agresoare, a arătat brasovtv.com. Incidentul a avut loc într-o clădire părăsită.

„Te dărâm, ai înțeles?!”

Mai mult, a fost amenințată cu violențe. „Dacă vreodată te mai crezi mare și tare, când ți-am f… una, te dărâm! Ai înțeles? Bate-te cu mine dacă ai tupeu”, i-a strigat fata care a lovit-o în mod repetat.

Imaginile au ajuns și la oamenii legii, care au anunțat că au demarat o anchetă în acest caz.

„În urma vizualizării imaginilor din spațiul online, polițiștii din Zărnești s-au sesizat din oficiu, le-au identificat pe tinerele implicate, care sunt minore, le-au audiat și au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.


INTERVIU EVENIMENT. Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, și-a pierdut speranța în PNȚ  și PNL și spune că partidele noi pot „să depășească PSD și ALDE” doar dacă fac „alianțe funcționale”

Close
Închide
  Close