De Andreea Radu,

„Poliţiştii de investigaţii criminale au găsit minora pe raza municipiului Caracal. Aceasta se află momentan la sediul Poliţiei municipiului Caracal. Minora a declarat faptul că, pe timpul plecării de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni”, transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

Deocamdată, poliția nu a mai făcut alte precizări în cazul fetei de 11 ani.


Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, au transmis luni, că mama minorei a sesizat poliţia despre faptul că fiica ei de 11 ani, Andreea Florina Radu, a plecat voluntar de la domiciliu, spunând că merge să îşi cumpere haine şi nu a revenit.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da informaţii despre minoră să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Foto: captură Poliția Română

Fata căutată are următoarele semnalmente: înălţime 160 cm, aproximativ 45 kg, păr drept, blond, lung şi ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri şi pantaloni negri.

„Minora este căutată cu forţe sporite, poliţiştii fiind sprijiniţi în activităţile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi angajaţi ai Poliţiei Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Adolescenta a fost dată în urmărire naţională, ea fiind căutată atât în tot judeţul Olt cât şi în judeţele limitrofe.

Citeşte şi:

Primele condamnări în dosarul Colectiv: 115 ani de închisoare pentru cei 13 inculpați. Patronii clubului – 11 ani și 8 luni, Piedone – 8 ani și 6 luni

Sentința din dosarul Colectiv. Vi-l mai amintiți pe primarul Piedone cum a venit noaptea cu dosărelul să ne spună că ”actele sunt în regulă”?!

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

RECOMANDĂRI
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
GSP.RO
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor