MENIU CAUTĂ

O fată de 13 ani s-a spânzurat în podul casei. Se pare că dorul de mama plecată la muncă în Franța a împins-o spre acest gest

Distribuie

O fetiță de doar 13 ani s-a sinucis pe 9 martie. Ea s-a spânzurat în podul propriei case și corpul său neînsuflețit a fost descoperit chiar de tatăl ei.

Părintele ei a crezut că este plecată la niște prieteni și n-a căutat-o decât spre seară, când a realizat că nu e nicăieri.

Adolescenta din satul Budureasa, județul Bihor, n-a lăsat niciun bilet prin care să-și explice gestul extrem. Se pare că dorul de mama ei, care era plecată la muncă, în Franța, a împins-o spre acest gest disperat, a informat bihoreanul.ro.

Ea locuia în casa din Budureasa împreună cu tatăl și cu cei patru frați mai mici ai ei. Medicii legiști au analizat corpul acesteia și n-au descoperit urme de lovituri sau de viol.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre adolescenta sinucidere și Bihor pe Libertatea.

Comentarii