Mergi direct la conținut »
O femeie a comandat pe Amazon o oaie gonflabilă pentru fiul ei de cinci ani! Când a realizat ce a primit, i-a stat inima
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a comandat pe Amazon o oaie gonflabilă pentru fiul ei de cinci ani! Când a realizat ce a primit, i-a stat inima

O femeie a comandat pe Amazon o oaie gonflabilă pentru fiul ei de cinci ani! Când a realizat ce a primit, i-a stat inima

Alfie, un băiețel de 5 ani din Alloa, Marea Britanie, trebuia să joace un rol într-o scenetă despre nașterea Domnului. Mama lui a fost înștiințată de învățătoare că trebuie să-l îmbrace în straie de păstor, dar să-i cumpere și o oaie.

Și i-a comandat o oaie gonflabilă de pe Amazon, gândindu-se că-i va fi mai ușor s-o transporte la școală. Femeia i-a dat copilului oaia pe 26 noiembrie, dar a rămas surprinsă să vadă că, pe 6 decembrie, el avea oaia în ghiozdan, deși serbarea era programată peste o săptămână.

Helen Cox a crezut fie că fiul ei a chiulit, fie că a uitat să lase oaia, care făcea parte din „recuzita” necesară. Dar copilul a spus că învățătoarea l-a pus să ia oaia acasă.

Era o păpușă sexuală

Helen Cox s-a chinuit să umfle oaia, gândindu-se că Alfie s-ar putea juca acasă cu animalul gonflabil. „Am suflat, am umflat-o foarte greu. Parcă de abia intra aerul în ea”, s-a văitat Helen.

Când, în sfârșit, a reușit s-o umfle și s-a uitat mai atent, Helen a avut un șoc. Oaia gonflabilă era de fapt o jucărie sexuală! Când a privit oaia și din față, a realizat că era rujată, a dezvăluit dailymail.co.uk.

Apoi a căutat mai atent produsul și a constatat că se poate găsi în magazine care comercializează jucării sexuale. 

„Nu mi-a venit să cred. Și i-am luat jucăria. Alfie m-a întrebat de ce nu se poate juca cu ea. Și i-am spus că nu arată ca o oaie normală, fiindcă are mustață, ruj pe buze.

Dar a insistat că vrea să se joace cu ea. N-am știut ce motiv să mai inventez ca să-i iau oaia”, a spus Helen Cox, care caută încă un motiv suficient de bun ca să-l convingă pe Alfie să renunțe la oaia care a costat aproape 17 lire sterline.


FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”

Close
Închide
  Close