Mergi direct la conținut »
Caz șocant! O femeie care e în comă de 14 ani a născut, fără ca nimeni să-și dea seama că e însărcinată!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Caz șocant! O femeie care e în comă de 14 ani a născut, fără ca nimeni să-și dea seama că e însărcinată!

Caz șocant! O femeie care e în comă de 14 ani a născut, fără ca nimeni să-și dea seama că e însărcinată!

O femeie care era de 14 ani la un centru de sănătate din  Phoenix, statul Arizona (SUA), fiindcă era în comă și necesita supraveghere medicală permanentă, a născut un copil perfect sănătos pe 29 decembrie.

Staff-ul medical n-a realizat că e însărcinată până când a intrat în travaliu. „A început să geamă și nimeni nu înțelegea de ce”, au spus surse din staff-ul medical.

Conducerea centrului de sănătate a demarat o anchetă privind un abuz sexual la care a fost supusă femeia, fiindcă altă explicație nu există, a dezvăluit thesun.co.uk. Și autoritățile locale vor să afle cât mai repede cine e tatăl copilului.

Autoritățile au spus că se investighează un caz de viol. Fiindcă femeia avea nevoie de supraveghere permanentă, oricine putea intra și ieși aproape oricând în salonul ei.

Dar, după această întâmplare, conducerea centrului de sănătate a schimbat regula. Bărbații nu pot intra în saloanele pacientelor decât însoțiți de femei.

Foto: 123rf.com


Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”

Close
Închide
  Close