Mergi direct la conținut »
Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”

Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”

Fostul sportiv român, Tudor Simionov, ucis în noaptea de Revelion în Londra, păzea intrarea la o petrecere organizată de un aristocrat britanic cunoscut pentru petrecerile sexuale pe care le dă, Lord "Fast Eddie" Davenport, scrie Daily Mail.

În vârstă de 52 de ani, lordul a devenit celebru după ce a organizat mai multe petreceri controversate pentru adolescenți, iar în 2011 a fost condamnat pentru fraudă.

Avocatul lordului, Sanjay Panesar, a negat că clientul său a fost organizatorul petrecerii, dar nu a putut confirma dacă a participat sau nu.

O persoană care locuia în apropierea proprietății din Park Lane, unde a avut loc tragedia, a spus că: „Au fost fete îmbrăcate în haine și lenjerie sexy care intrau și ieșeau de la petrecere ca înjunghierea să aibă loc. Arăta ca un eveniment sexual tematic – tocuri înalte, corsete și așa mai departe”.

Tudor Simionov, 33 de ani, fost canotor la Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion, după ce a bătut de unul singur mai mulți indivizi care i-au atacat colegii, potrivit relatărilor de la fața locului.

Fostul sportiv lucra ca paznic la o locație unde avea loc o petrecere exclusivistă de Revelion. Un grup de infractori înarmați cu săbii și cuțite a vrut să intre înăuntru. Tudor s-a bătut cu nouă dintre ei, dar un bărbat de 26 de ani, l-a înjunghiat direct în inimă.

Poliția londoneză a arestat un tânăr de 26 de ani în legătură cu uciderea românului. Acesta se numește Imran Mostafa Kamel și este fiul lui Abu Hamza, un cleric egiptean de 60 de ani care ispășește pedeapsa cu închisoarea pe viață, într-o pușcărie de maximă siguranță din Colorado, pentru acuzații de terorism.

Pentru gestul său, românul a fost numit erou de presa britanică.


Citește și: Nu le rata când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau frații Russo


 

Close
Închide
  Close