MENIU CAUTĂ

O femeie din Vaslui a plecat acasă cu ștampila de vot

Distribuie

O femeie care s-a dus să voteze la secţia 129 din municipiul Huşi a luat acasă ştampila de vot, după ce a votat. Femeia a băgat-o în buzunar după ce şi-a exprimat votul şi şi-ar fi dat seama abia acasă că are ştampila în buzunar.

Ea s-a întors la secţia de votare să o returneze, însă acolo o aşteptau poliţiştii, care i-au făcut dosar penal pentru furt, a notat observator.tv.

La secţia de votare 129 din municipiul Huşi a fost semnalată dispariţia unei ştampile de vot, poliţiştii fiind informaţi de acest aspect.

După un timp, la secţia de vot s-a prezentat o femeie care s-a scuzat şi a returnat ştampila, precizând că a uitat să o returneze după ce a votat şi a băgat-o în buzunar.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt. Şi în judeţul Gorja s-a semnalat lipsa unei ştampile, de la secţia de votare 131 Baia de Fier. Şi acolo se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk

Citește mai multe despre incident, Vaslui și vot pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii