Mergi direct la conținut »
O femeie din Vaslui a plecat acasă cu ștampila de vot

O femeie care s-a dus să voteze la secţia 129 din municipiul Huşi a luat acasă ştampila de vot, după ce a votat. Femeia a băgat-o în buzunar după ce şi-a exprimat votul şi şi-ar fi dat seama abia acasă că are ştampila în buzunar.

Ea s-a întors la secţia de votare să o returneze, însă acolo o aşteptau poliţiştii, care i-au făcut dosar penal pentru furt, a notat observator.tv.

La secţia de votare 129 din municipiul Huşi a fost semnalată dispariţia unei ştampile de vot, poliţiştii fiind informaţi de acest aspect.

După un timp, la secţia de vot s-a prezentat o femeie care s-a scuzat şi a returnat ştampila, precizând că a uitat să o returneze după ce a votat şi a băgat-o în buzunar.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt. Şi în judeţul Gorja s-a semnalat lipsa unei ştampile, de la secţia de votare 131 Baia de Fier. Şi acolo se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk

Close
Închide
  Close