Mergi direct la conținut »
O femeie din Vaslui și-a incendiat casa, după ce a adormit cu mâncarea pe foc
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Vaslui și-a incendiat casa, după ce a adormit cu mâncarea pe foc

O femeie din Vaslui și-a incendiat casa, după ce a adormit cu mâncarea pe foc

O femeie de 62 de ani din Vaslui a pus o oală cu mâncare pe aragazul pornit și apoi a adormit. După câteva minute, casa a fost cuprinsă de flăcări și doar prezența de spirit a vecinilor ei a dus la salvarea sa.

De Dragoș Tănase,

Evenimentul a avut loc într-un bloc situat pe strada „Vasile Alecsandri”, iar locatarii – care au văzut fumul ieşind pe geamurile apartamentului – au început să bată disperaţi la uşa femeii, dar nu a răspuns nimeni.

Atunci, au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipele de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă (ISU) Vaslui, care au reusit să stingă incendiul și să scoată victima, în viață.

„Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit prompt la un incendiu izbucnit pe str. Vasile Alecsandri, bloc 40, etaj 1. Proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 62 ani a pus mâncarea la foc pe aragaz, după care a adormit. Incendiul a fost sesizat de vecini, tot acestia anuntînd si echipele de interventie. S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă. La fata locului au mai intervenit câte un echipaj de la Gaz Est Vaslui, respectiv E-on. Au ars bunurile din bucătărie, restul locuintei umplându-se cu fum. Proprietara a primit îngrijiri medicale, după ce a suferit atacuri de panică”, au declarat reprezentantii ISU Vaslui, citaţi de Vremea Nouă.

La mijlocul lunii februarie, doi vasluieni, mamă și fiu, au murit carbonizați într-un incendiu. Tragedia în urma căruia cele două persoane, din localitatea Popeni, au murit s-a petrecut tot în momentul în care acestea dormeau.

De altfel, incendiul a fost observat de către vecini când deja era extins la întreaga locuință. Oamenii au sunat la numărul de urgență 112 și au chemat pompierii, care nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

FOTO – vremeanoua.ro


Citește și… Incendiu la un fost dispensar din Vaslui. Pompierii au găsit un cadavru în interior

Incendiu la un abator de păsări din Vaslui

Incendiu puternic la o pădure de salcâmi, în Vaslui. Efective sporite de pompieri au fost mobilizate în zonă


 

 
 
Close
Închide