MENIU CAUTĂ

O femeie însărcinată în șase luni a murit în ambulanța care o ducea spre un elicopter SMURD pentru a fi transportată la București

Distribuie

O femeie din comuna Coșești, județul Argeș, în vârstă de 23 de ani a murit în ambulanța care o transporta spre o ambulanță SMURD ce urma s-o ducă la București.

Femeia gravidă în șase luni a fost internată, în urmă cu trei zile, la Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județen de Urgență Pitești, fiind sub strictă supraveghere, din cauza unor probleme grave de sănătate, a anunțat observator.tv.

Medicii au fost nevoiți să o intubeze pentru a o ajuta să respire, iar ieri au solicitat intervenție unui elicopter SMURD pentru a o transporta pe fată la un spital din București.

Copilul nu a putut fi salvat

Elicopterul urma să aterizeze pe platoul de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”, din Pitești, pentru a o prelua pe tânăra însărcinată și pentru a o transporta la Spitalul „Elias” din București.

În ambulanța care o ducea către locul de preluare, tânăra a intrat în stop cardio-respirator. Ambulanța s-a întors la spitalul din Pitești, însă tânăra a murit, iar copilul nu a putut fi salvat.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre ambulanta, Deces și Pitești pe Libertatea.

Comentarii