Mergi direct la conținut »
O femeie a născut în WC-ul spitalului Judeţean Argeş. Tânăra de 33 de ani nu știa că e gravidă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie a născut în WC-ul spitalului Judeţean Argeş. Tânăra de 33 de ani nu știa că e gravidă

O femeie a născut în WC-ul spitalului Judeţean Argeş. Tânăra de 33 de ani nu știa că e gravidă

O femeie a născut în WC-ul spitalului Judeţean Argeş. Tânăra de 33 de ani, din comuna argeşeană Răteşti,  nu știa că este gravidă, iar cazul ei i-a șocat chiar și pe medici. 

De Livia Lixandru,

Femeia, care mai are doi copii şi suferă de obezitate morbidă, având aproximativ 130 de kilograme, nu avea nici cea mai mică idee că este gravidă şi când a văzut că are sângerări vaginale anormale a sunat la 112.  Înainte să fie examinată de medici, femeia a cerut să meargă la WC. Iar acolo a născut un băieţel.

„Pacienta a ajuns la Camera de Primire a Urgenţelor, avînd metroragie (n.red. – sîngerări vaginale anormale). Este o femeie care suferă de obezitate morbidă. Înainte să fie examinată, a cerut să meargă pînă la baie. Acolo a avut loc expulzia fătului. A născut, fiind aduşi înapoi în urgenţă amîndoi, mămica şi fătul, copilul a fost aspirat, fiecare fiind, ulterior, trimis către Ginecologie şi Neonatologie“, a declarat medicul Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş, potrivit Adevărul.ro.
Citește și

VIDEO EXCLUSIV/Aventurile Cristinei Cioran în căutarea fericirii …câinelui. A urmărit un bărbat prin tot Bucureștiul!

 

 

Close
Închide
  Close