Mergi direct la conținut »
O femeie s-a certat cu soacra ei și a plecat nervoasă. Ce a făcut după aceea i-a obligat pe polițiști să deschidă un dosar penal
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie s-a certat cu soacra ei și a plecat nervoasă. Ce a făcut după aceea i-a obligat pe polițiști să deschidă un dosar penal

O femeie s-a certat cu soacra ei și a plecat nervoasă. Ce a făcut după aceea i-a obligat pe polițiști să deschidă un dosar penal

O femeie în vârstă de 51 de ani, care tocmai se despărțise de bărbatul ei, s-a dus la locuința soacrei ei pentru a luat cheia de la locuința ei care mai era la fostul ei soț.

Acolo, femeia s-a certat cu fosta soacră. Aflată sub influența alcoolului, a plecat nervoasă cu mașina și a izbit două autoturisme în parcarea blocului, a informat obiectivbr.ro.

Polițiștii au identificat o femeie de 51 de ani din Brăila. Aceasta a recunoscut că s-a deplasat la domiciliul fostei soacre cu un autoturism, pentru a discuta personal asupra restituirii cheii de acces în locuință sa de către fostul soț.

A condus băută

„În urma discuțiilor purtate, nora s-a urcat în autoturismul personal și, efectuând manevra de mers înapoi fără să se asigure, a tamponat și avariat două autoturisme aflate în parcarea interioară a blocului.

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o concentrație 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat subinsp. Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Șoferița a fost condusă la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close