Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cum a supraviețuit o fetiță de 3 ani, singură în casă, după ce mama ei s-a sinucis

Cum a supraviețuit o fetiță de 3 ani, singură în casă, după ce mama ei s-a sinucis

O fetiță de 3 ani a supraviețuit cu resturi de pâine, timp de 4 zile, după ce mama ei s-a sinucis în casă. Aimee Louise Evans a fost găsită moartă în dormitorul ei din Port Talbot, sudul Țării Galilor, după ce poliția a vizitat locuința sa, în urma sesizărilor apropiaților ei, care nu mai dădeau de ea.

Astfel, în data de 7 aprilie 2018, au găsit-o pe fetița ei de 3 ani, neîngrijită, supraviețuind 4 zile cu resturi de pâine și unt, iar pe mama sa, în vârstă de 28 de ani, spânzurată.

„A fost dusă la spital, pentru a fi verificată de un pediatru”, a declarat Clive Morris, ofițer la Poliția din sudul Țării Galilor, citat de mirror.co.uk.

Aimee, mamă a doi copii, locuia cu tatăl său, dar îi trimisese un mesaj mamei sale, Julie Evans, miercuri, 4 aprilie, prin care o anunța despre intenția sa.

„I-a cerut să o ia pe fiica sa, pentru că ea urmează să termine cu viața sa. Mama ei i-a spus să nu facă vreo prostie și aceasta a fost ultima dată când cele două au vorbit”, a adăugat Morris.

De atunci, în următoarele zile, mama ei a încercat, în repetate rânduri, să intre în contact cu fiica ei, s-a deplasat inclusiv la casa acestei, dar fără a primi niciun răspuns.

Clive Morris a spus că nu există circumstanțe suspecte legate de moartea doamnei Evans, adăugând că ea nu a avut niciun istoric a unor eventuale problemele de sănătate mintală.

În schimb, consuma alcool și a fost supusă violenței domestice în relațiile anterioare. Cu toate acestea, mama ei afirmă contrariul: „Aimee a fost o persoană fericită, care nu a suferit vreo depresie. Copiii ei erau întotdeauna curați, ordonați și bine îngrijiți”.

„Acesta este unul dintre cele mai grele cazuri pe care le-am tratat”, a concluzionat ofițerul de poliție.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Medicii legiști au găsit un nivel de 137 mg de alcool la 100 ml de sânge, în corpul acesteia și la cauza morții a fost specificată „sinuciderea”.

Nu se cunosc date despre soarta celui de-al doilea copil al femeii și unde se afla în momentul sinuciderii ei.

Un alt caz spectaculos de supraviețuire este al celui mai mic copil născut în Marea Britanie. Un băiețel care cântărea cât o conservă la naștere a supraviețuit și a fost externat după șase luni.


Citește și: S-a întors în țară în primul lui concediu, dar a murit înecat, sub ochii părinților. Mesajul sfâșietor transmis de sora lui pe Facebook


 

Close
Închide
  Close