Mergi direct la conținut »
O mamă a înlemnit după ce și-a luat fetița de la creșă: "Am început să plâng"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mamă a înlemnit după ce și-a luat fetița de la creșă: "Am început să plâng"

O mamă a înlemnit după ce și-a luat fetița de la creșă: „Am început să plâng”

Alice Bryant, mama unei fetițe în vârstă de numai 15 luni, a avut parte de un șoc când și-a luat fetița de la creșă. A dus-o acasă, a dezbrăcat-o, moment în care a observat că pe spatele micuței erau urme de mușcături.

Nu puține, ci cel puțin 25 de mușcături au lăsat urme foarte vizibile pe spatele micuței. Femeia a postat imaginile greu de privit pe Facebook și a explicat că totul s-a produs la o creșă din Tucson, unde și-a trimis copilul de doar cinci zile. Cel mai probabil, copiii au fost lăsați nesupravegheați și unul a mușcat-o în mod repetat pe fetița respectivă.

„Niciun cuvânt și niciun departament nu m-a căutat pentru detalii. Toate aceste mușcături s-au întâmplat într-o singură zi”, a scris mama revoltată pe Facebook, a notat thesun.co.uk.

„Mi s-a întors stomacul pe dos. M-am simțit, în egală măsură, și furioasă și tristă. La început, m-am gândit: «Sunt chiar mușcături?». Apoi, creierul meu parcă s-a oprit și am început să plâng. Sunt mai mult de 25 de mușcături, greu de spus cu exactitate numărul lor”, a declarat mama.

Copilul a fost peste tot

„Am crezut că erau urme de ruj”

Mama a reclamat cazul poliției și a cerut răspunsuri unității unde s-a petrecut această grozăvie. Poliția n-a făcut, deocamdată nicio reținere în acest caz. 

„Faptul că nimeni n-a intervenit în atâtea minute. Poate că au lăsat copiii nesupravegheați, poate că au ignorat strigătele, nu știu. Dar a luat ceva timp pentru toate aceste mușcături, și fata mea a suferit mult”, a mai declarat femeia.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

„Dumnezeule, am crezut că erau urme de ruj până am citit povestea. Nu-mi pot imagina cât de suprată ești”, i-a transmis cineva care a citit postarea de pe Facebook, care s-a viralizat rapid.

O altă mamă și-a amintit că fiul ei a fost mușcat, în 2016, în același mod. „Am crezut că a fost un caz singular, dar nimic nu s-a schimbat”.


Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Close
Închide
  Close