Mergi direct la conținut »
Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Una dintre întrebările care au gravitat în jurul morții lui Răzvan Ciobanu a fost cum de acesta a ajuns la peste 20 de kilometri distanță de Mamaia, într-o cu totul altă direcție față de cea în care trebuia s-o apuce dacă voia să meargă, așa cum au spus amici de-ai lui, spre București.

Reacția lui Jojo după ce Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Localitatea Săcele se află pe DN 226, de la Năvodari în direcția Istria și mai apoi Tulcea. Varianta vehiculată de cunoscuți este că Răzvan s-a rătăcit când voia să se “urce” pe autostradă.

Practic, designerul a pornit din Mamaia Nord către Năvodari. Înainte de rafinăria Petromidia, exista un sens giratoriu. Ca să mergi către autostradă, trebuie să schimbi direcția de mers cu aproape 90 de grade. Drumul trece pe lateralul localității Năvodari, ajunge în localitatea Lumina și de acolo în porțiunea de autostradă care urma să lege Constanța de Tulcea, dar nu a fost finalizată.

Sensul giratoriu nu este bine semnalizat.

Dacă ratezi direcția, ajungi exact în DN 226, pe lângă rafinăria Petromidia, în localitatea Corbu și mai apoi Săcele, exact cum a mers designerul, până pe câmpul unde și-a găsit sfârșitul.

Potrivit testelor rapide efectuate ieri, în cadrul necropsiei, Răzvan Ciobanu era drogat. O altă informație a fost că, înainte de a se răsturna cu mașina, circula cu o viteză de peste 160 de kilometri pe oră.

Sub efectul drogurilor și al vitezei – care i-a permis să străbată distanța până la Săcele în mai puțin de 10 minute – este foarte posibil ca acesta să nu fi realizat că merge într-o direcție greșită, motiv pentru care nici nu a încercat să întoarcă.

Close
Închide
  Close