MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 13:06

O mamă din Australia a înlemnit când a văzut pozele pe care le-a făcut fetelor sale gemene. Detaliul surprins care a făcut-o să exclame: ”Copiii mei au avut un înger păzitor”

Distribuie

O mamă din Australia a înlemnit când a văzut pozele pe care le-a făcut fetelor sale gemene. Detaliul surprins care a făcut-o să exclame: ”Copiii mei au avut un înger păzitor”.

O tânără mamă din Australia a trecut printr-un dublu șoc zilele trecute, pe 24 august, după ce a decis să iasă cu soțul ei, Jack, și cu fetițele lor gemene, în vârstă de numai 1 an și patru luni, într-o plimbare prin natură, la marginea orașului Mildura (Victoria), în nord-vestul Australiei.

Cei patru mergeau prin pădure, când Jack a observat dintr-un tufiș un șarpe veninos îndreptându-se spre fetele sale. Bărbatul și-a avertizat partenera de viață și a reușit să îndepărteze animalul periculos. Cei doi părinți, șocați de pericolul în care și-au pus fetele, au descis să încheie imediat călătoria prin natură.

O mamă din Australia a înlemnit când a văzut pozele pe care le-a făcut fetelor sale gemene. „Nimeni n-a fost rănit'

Când a ajuns acasă, Stacee Carter s-a uitat încă o dată pe pozele făcute fetițelor ei, Isla și Ava, și a înlemnit. Într-un cadru se vede clar că șarpele a trecut la un moment dat printre cele două micuțe.

„Brown snake' (n.r. – șarpele maro), a cărui denumire științifică este „pseudonaja textilis', este considerat unul dintre cei mai periculoși șerpi veninoși din Australia.

Imaginea cu șarpele apropiindu-se de fete surprinsă chiar de mama micuțelor

Imaginea cu șarpele apropiindu-se de fete surprinsă chiar de mama micuțelor

„Era pregătit să atace fetele, când Jack l-a zărit. A pus fetele, în siguranță, lângă mine, și a îndepărtat șarpele', a declarat Stacee Carter.

„Tocmai luasem prânzul și am ieșit într-o plimbare în natură. Eram în lumea mea. Mă jucam și făceam fotografii. Din fericire, jack era acolo. M-a atenționat. Am țipat și am început să plâng, deoarece șarpele se îndrepta spre fetele mele. Din fericire, nimeni n-a fost rănit'.

M-am uitat pe poze și mi s-a făcut din nou rău de la stomac, suntem binecuvântați că fetele bine, sunt acasă, cu noi. Am avut un înger păzitor sau chiar doi care au avut grijă de ele', a mai scris tânăra din Australia.

Șerpii nu sunt singurele pericole mortale care pândesc în Australia.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Familia băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica vinde „casa groazei’. Mama şi cei doi copii vor să se mute în altă zonă din Capitală

Loading...
Comentarii