MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 13:06

O mamă din Australia a înlemnit când a văzut pozele pe care le-a făcut fetelor sale gemene. Detaliul surprins care a făcut-o să exclame: ”Copiii mei au avut un înger păzitor”

Distribuie

O mamă din Australia a înlemnit când a văzut pozele pe care le-a făcut fetelor sale gemene. Detaliul surprins care a făcut-o să exclame: ”Copiii mei au avut un înger păzitor”.

O tânără mamă din Australia a trecut printr-un dublu șoc zilele trecute, pe 24 august, după ce a decis să iasă cu soțul ei, Jack, și cu fetițele lor gemene, în vârstă de numai 1 an și patru luni, într-o plimbare prin natură, la marginea orașului Mildura (Victoria), în nord-vestul Australiei.

Cei patru mergeau prin pădure, când Jack a observat dintr-un tufiș un șarpe veninos îndreptându-se spre fetele sale. Bărbatul și-a avertizat partenera de viață și a reușit să îndepărteze animalul periculos. Cei doi părinți, șocați de pericolul în care și-au pus fetele, au descis să încheie imediat călătoria prin natură.

O mamă din Australia a înlemnit când a văzut pozele pe care le-a făcut fetelor sale gemene. „Nimeni n-a fost rănit”

Când a ajuns acasă, Stacee Carter s-a uitat încă o dată pe pozele făcute fetițelor ei, Isla și Ava, și a înlemnit. Într-un cadru se vede clar că șarpele a trecut la un moment dat printre cele două micuțe.

„Brown snake” (n.r. – șarpele maro), a cărui denumire științifică este „pseudonaja textilis”, este considerat unul dintre cei mai periculoși șerpi veninoși din Australia.

Imaginea cu șarpele apropiindu-se de fete surprinsă chiar de mama micuțelor

Imaginea cu șarpele apropiindu-se de fete surprinsă chiar de mama micuțelor

„Era pregătit să atace fetele, când Jack l-a zărit. A pus fetele, în siguranță, lângă mine, și a îndepărtat șarpele”, a declarat Stacee Carter.

„Tocmai luasem prânzul și am ieșit într-o plimbare în natură. Eram în lumea mea. Mă jucam și făceam fotografii. Din fericire, jack era acolo. M-a atenționat. Am țipat și am început să plâng, deoarece șarpele se îndrepta spre fetele mele. Din fericire, nimeni n-a fost rănit”.

M-am uitat pe poze și mi s-a făcut din nou rău de la stomac, suntem binecuvântați că fetele bine, sunt acasă, cu noi. Am avut un înger păzitor sau chiar doi care au avut grijă de ele”, a mai scris tânăra din Australia.

Șerpii nu sunt singurele pericole mortale care pândesc în Australia.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Familia băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica vinde „casa groazei’. Mama şi cei doi copii vor să se mute în altă zonă din Capitală

Citește mai multe despre Australia, gemene, Mama, sarpe și șoc pe Libertatea.

Comentarii