MENIU CAUTĂ

O mamă din Rusia s-a îmbătat și le-a dat foc copiilor ei

Distribuie

O femeie din Rusia s-a îmbătat, și-a închis copiii și casă, după care a dat foc locuinței.

 

Caz șocant în Rusia, la Barakhoyevo, acolo unde o femeie a provocat o adevărată tragedie. Obosită să se tot ocupe de cei doi copii ai săi, în vârstă de unu, și respectiv patru ani, le-a dat foc în locuință. Femeia a turnat benzină în locuință, și-a închis copiii în interior, după care a dat foc casei.


Martorii au declarat că femeia a stat în fața casei privind dezastrul, fără a face niciun gest de a-și salva copiii. Copilul în vârstă de patru ani a murit, din cauza arsurilor, în timp ce sora sa mai mică a fost salvată de un vecin, care a transportat-o în stare critică la spital. Fetița în vârstă de un an a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului.

În urma anchetei s-a aflat că femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a decis să-și omoare copiii după ce soțul ei a refuzat să-i ducă la orfelinat.

Cuplul ar fi discutat pe această temă înainte ca bărbatul să plece la serviciu. După discuția avută cu partenerul ei de viață, femeia a consumat alcool, iar ulterior a decis să dea foc casei cu copiii în interior, conform la100.cienradios.com.

Femeia, care și-a recunoscut faptele, a fost arestată și urmează să fie judecată.


Citește și:

Ester Peony și-a întrerupt studiile la Conservator când a devenit celebră. Cântăreața visează de 7 ani să ajungă la Eurovision

Comentarii