07 Dec. 2017 17:09 , de Cristian Burcioiu

O mamă și fiica ei de doi ani au dispărut de cinci zile. Apropiații vorbesc de neînțelegeri mai vechi dintre femeie și concubinul acesteia

Distribuie

Neînțelegeri mai vechi ivite în cuplu au făcut-o, se pare, pe o tânără mămică din localitatea prahoveană Măgurele să-și facă bagajele și să plece de acasă. Alexandra Iuliana Mircioiu, în vârstă de 21 de ani, și-a panicat întreaga familie cu atât mai mult cu cât, de cinci zile, a dispărut cu tot cu Gabriela Raluca Aldea, de numai doi anișori, fetița ei și a concubinului ei. Abia azi, tatăl copilei a reclamat dispariția femeii și a micuței, iar polițiștii prahoveni au și demarat căutările.

Ce a determinat-o pe Alexandra să plece de acasă cu tot cu micuța ei nu se știe cu exactitate în această fază a anchetei aflată abia la început. Apropiații vorbesc de o relație conjugală care, de ceva vreme, cam scârțâia  – fără însă să fi existat acte de violență -, motiv pentru care tânăra ar fi decis să plece de acasă. Mai mult, unii dintre localnici ar fi spus polițiștilor de la Poliția Vălenii de Munte care au preluat cazul că Alexandra și fiica ei Gabriela ar fi fost văzute urcând într-un autoturism care le-ar fi luat din apropierea locuinței lor. Aceste lucruri vor fi lămurite însă de ancheta care este în derulare.

'Acest lucru se întâmpla duminică. Lumea spune că atunci femeia ar fi urcat cu fetița într-un autoturism și ar fi plecat. Din acea zi nimeni nu le-a mai văzut', ar fi spus unii dintre consătenii femeii investigatorilor prahoveni care au preluat cazul.

Concubinul femeii a reclamat disparițiile, cu soacra lui, după cinci zile

Cum, timp de cinci zile, nu a primit nici o veste de la Alexandra, concubinul femeii s-a dus la poliție împreună cu mama iubitei sale și a reclamat dispariția femeii și a fetiței lor.

'Vreau să-mi văd fata, dacă s-a întâmplat ceva cu ea? Nu mai știu nimic de existența ei, nu am primit nici un semn de la ele', le-ar fi spus bărbatul polițiștilor care, firește, au demarat cercetările în acest caz care acum este tratat ca o dispariție. 

O mamă și fiica ei de doi ani au dispărut de cinci zile. Apropiații vorbesc de neînțelegeri mai vechi dintre femeie și concubinul părăsit al acesteia

Alexandra Iuliana Mircioiu, în vârstă de 21 de ani, și fetița ei, Gabriela Raluca Aldea, de numai doi anișori, au dispărut de acasă acum cinci zile

Mama și fiica ei dispărute sunt căutate de polițiști inclusiv la morgă și la spitale

Având în vedere că este vorba și de un copil foarte mic, investigatorii scotocesc în căutarea fetiței de numai doi anișori și a mamei sale la toate adresele la care s-ar putea duce. Cercetările includ, firește, și spitale și morgi, așa cum o cer procedurile în astfel de situații.

'Polițiștii au demarat imediat activitățile procedurale și investigațiile pentru găsirea minorului și a mamei sale. Eforturile sunt cu atât mai mari cu cât este vorba de o fetiță de numai doi ani despre starea căreia nu se știe absolut nimic. De aceea, facem apel la toți aceia care le-au văzut pe femeie și pe fetița ei sau au informații despre cele două persoane dispărute să sune la 112 sau la orice secție de poliție', ne-a declarat subinspector Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt la IPJ Prahova.  

 

Gabriela Raluca Aldea, de numai doi anișori

Gabriela Raluca Aldea, are numai doi anișori și a dispărut de cinci zile de acasă, din localitatea prahoveană Măgurele

 

Semnalmentele fetiței și ale mamei sale, dispărute acum cinci zile

  •  Tânăra are 1.60 – 1.65 m. înălțime, păr negru, până la nivelul umerilor, față ovală, ochi căprui și constituție astenică. La momentul plecării, tânăra purta o geacă albastră, cu blăniță maro, pantaloni tip jeans, albaștri și o bluză gri.
  • Fiica acesteia are 85 cm. înălțime, 18 kg., păr negru, cârlionțat, până la nivelul umerilor, față rotundă și ten deschis. Fetița era îmbrăcată cu pantaloni verzi cu maro, tip camuflaj, ghetuțe maro și geacă din fâș, neagră.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea celor două să sune la 112 sau la orice secție de poliție

În cazurile în care copiii dispăruți nu sunt găsiți imediat, investigatorii recurg la metode moderne de îmbătrânire pe calculator a figurilor micuților.

Loading...
Comentarii