Mergi direct la conținut »
O minoră a fost agresată sexual într-un bar din Turda. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O minoră a fost agresată sexual într-un bar din Turda. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile

O minoră a fost agresată sexual într-un bar din Turda. Agresorul a fost reținut pentru 30 de zile

Augustin Rusu, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost reținut pentru o faptă oribilă: pe 25 februarie, el a agresat sexual într-un bar din Turda o minoră, o fată de doar 17 ani.

Făptașul a fost repede descoperit și a ajuns în fața judecătorilor, a anunțat turdanews.ro.

„La data de 25 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 17 ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, a fost agresată sexual în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj. 

Judecătoria Turda a decis arestarea preventivă a celui acuzat de agresiunea sexuală.

„În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R. A. zis «G» – , cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin.1 şi alin.2 lit.c C.pen., cu aplicarea 41 alin.1 C.pen. raportat la art.43 alin.1 şi alin.5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 26.02.2019 până la data de 27.03.2019 inclusiv.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu avocat M R , în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 26.02.2019, ora 15.30″, a precizat Judecătoria Turda.


Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

Close
Închide
  Close