Mergi direct la conținut »
O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: "Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face românii"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face românii”

Premierul Viorica Dăncilă a gafat din nou, într-un interviu acordat România TV. Ea a vorbit despre relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis şi despre faptul că acesta este un om care nu acceptă consensul, adăugând: Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face românii".

De Valentina Postelnicu,

Viorica Dăncilă a fost întrebată cum l-ar caracteriza pe Klaus Iohannis: „Mi-este greu să cataloghez preşedintele României, dar e un om care nu acceptă consensul. Îmi este greu ca premier să pun etichetă preşedintelui, pentru că aş face ca dumnealui, aş face exact ce critic în aceste momente. Cred că cea mai bună caracterizare e bine să ne-o face (ne-o facă – nr) românii”, a spus liderul de la Palatul Victoria, fâcând un dezacord.

Ea a criticat lipsa de consens din partea şefului statului.

„Pentru mine e greu de înţeles că acest război continuă şi că în permanenţă vorbim prin intermediul conferinţelor de presă, declaraţiilor de presă, când am putea să avem o discuţie aplicată, la telefon, nu despre noi, ci despre subiectele pentru ţară”, a spus ea.

Viorica Dăncilă a spus că nu se aştepta ca preşedintele „să jignească premierul României, mai ales că premierul este o femeie”, dar că ea este un om puternic şi poate trece peste aceste obstacole.

Ea a spus că „ceea ce nu te omoară te întăreşte” şi că, dacă în primele zile de la preluarea mandatului era puţin dezamăgită, debusolată de atacurile la adresa sa, este puternică şi va trece peste obstacole.

Premierul i-a caracterizat şi pe cei doi lideri ai coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, despre care a spus că sunt „oameni puternici, cu personalitate puternică, oameni implicaţi şi care vor să facă bine României”.

Citeşte şi: Meleșcanu, interviu la BBC despre românii din Regat: „Dacă ar fi dați afară, sistemul de sănătate britanic s-ar prăbuşi”

Close
Închide
  Close