Mergi direct la conținut »
O persoană a murit după ce casa i-a luat foc din cauza unei improvizații la tabloul electric în județul Arad
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O persoană a murit după ce casa i-a luat foc din cauza unei improvizații la tabloul electric în județul Arad

O persoană a murit după ce casa i-a luat foc din cauza unei improvizații la tabloul electric în județul Arad

Un bărbat și-a pierdut viața miercuri noaptea după ce locuința sa din localitatea Şiria a luat foc din cauza unei improvizaţii la tabloul electric.

Incendiul a izbucnit în timpul nopții iar flăcările au fost observate târziu de vecinii care au sunat la pompieri în jurul orei 03.00.

„În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, compusă din două camere, favorizat de faptul că a fost văzut târziu de către vecini. După aproximativ o oră de intervenţie, acesta a fost limitat. Din păcate, în interior a fost găsită o victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, decedat”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca citat de Agerpres.

Incendiul a fost stins după două ore, iar pompierii au constatat că acesta a pornit de la un scurtcircuit produs la tabloul electric, care nu avea siguranţe, fiind realizată o improvizaţie cu sârme.


Citește și: Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”


 

Close
Închide
  Close