Mergi direct la conținut »
Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Bărbatul din Galați care a câștigat marele premiu la Loto 6/49 la tragerea de duminică, 12 mai, a intrat în posesia câștigului de 4,7 milioane de euro, echivalentul a 22,2 milioane de lei.

”Cine face ca mine, ca mine să păţească!”, a declarat Andrei Butnariu din Galați. Pe lângă premiul de categoria I, el a obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 de câștiguri de categoria a III-a și 20 de câștiguri de categoria a IV-a. Astfel, potrivit Loteriei Române, valoarea totală a câștigului se ridică la 22.406.795,79 lei.

Andrei Butnariu joacă de peste 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Romană, iar până acum a câștigat de mai multe ori.

Astfel, are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul său preferat, Loto 6/49, la care joacă, în mod constant, aceleaşi numere, în aceeaşi formulă de joc care i-a adus duminică, 12 mai premiul cel mare.

El a aflat că este marele câștigător al categoriei I la Loto 6/49, luni dimineață, când și-a verificat biletul. Andrei Butnariu a declarat că va continua să joace, deoarece speră că va câștiga și alte premii importante.

“Cine joacă, poate câștiga!”, a mai spus acesta. Cât despre ce va face cu premiul de 4,7 milioane de euro, el a spus că vrea să-și ajute copiii și nepoții.


Citește și:

Revoltă la Ambulanța Vaslui! Sindicatul din care fac parte peste 200 de medici, asistente și șoferi a semnat o scrisoare împotriva doctorului Awad Mohamad și refuză să mai lucreze cu el. „Nu resuscitează pacienții în stop cardio-respirator!”

Close
Închide
  Close