Mergi direct la conținut »
O pisică a luat trenul pentru a-și căuta stăpânii. Cum s-a ajuns la un final fericit datorită rețelelor de socializare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O pisică a luat trenul pentru a-și căuta stăpânii. Cum s-a ajuns la un final fericit datorită rețelelor de socializare

O pisică a luat trenul pentru a-și căuta stăpânii. Cum s-a ajuns la un final fericit datorită rețelelor de socializare

O pisică pierdută s-a reunit cu stăpânii săi după ce a fost găsită pe peronul unei gări din Franța de un controlor căruia i s-a făcut milă de ea și a luat-o în tren. Bărbatul a postat pe Twitter fotografii cu pisica pe nume Noisette și în cele din urmă a fost contactat de stăpânii acesteia, scrie Closer.fr.

Guillaume Chueca, controlor de tren, a publicat pe Twitter un mesaj scurt și două fotografii ale pisicii adorabile, care s-au aventurat miercuri la stația Voivres-les-le-Mans.

„Pasager pierdut în această dimineașa la Voivres. Acest pisoi, care și-a făcut deja stagiul în cabină, va fi fericit să-și găsească familia”, a scris angajatul companiei feroviare alături de două fotografii cu adorabila pisică stând cuminte pe un scaun din tren. El a adăugat că animalul va fi dusă la un serviciu veterinar între timp.

Într-un interviu acordat revistei franceze Closer, Chueca a spus că pisica a găsit un scaun liber s-a așezat și a stat liniștit tot drumul. „Se uita la mine, mieuna puțin, dar nu era foarte speriat”, a povestit controlorul.

Nu a durat mult înainte ca Noisette să-i găsească pe proprietar. ”Am reușit să găsesc stăpâna, am pus-o în contact cu angajații stației și a venit în scurt timp să își recupereze pisica. Noisette își va întâlni familia astăzi. Sunt fericit că am făcut această faptă bună, mulțumită comunității Twitter!”, a scris acesta pe Twitter câteva ore mai târziu.


Citește și: EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean


 

Close
Închide
  Close