MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 20:56

O polițistă care se întoarcea acasă a greșit apartamentul și l-a împușcat mortal pe proprietar! A crezut că e un hoț în casa ei!

Distribuie

O polițistă care se întoarcea acasă a greșit apartamentul și l-a împușcat mortal pe proprietar! A crezut că e un hoț în casa ei! O polițistă din Dallas (SUA) care se întoarcea acasă dpă ce și-a terminat serviciul a greșit apartamentul. S-a dus la ușa unui vecin și l-a împușcat mortal, crezând că e un hoț în casa ei, a informat theguargian.co.uk.

Ea le-a spus colegilor ei că a intrat într-un apartament greșit și l-a împușcat pe bărbatul care i-a ieșit în cale, Jean Botham, în vârstă de 26 de ani.

Acesta a fost transportat imediat la spital, dar acolo nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul.

O polițistă care se întoarcea acasă a greșit apartamentul și l-a împușcat mortal pe proprietar. Complexul e la doi pași de sediul poliției

Complexul de apartamente unde a avut loc tragedia e la doi pași de sediul poliției. Oamenii legii n-au dezvăluit identitatea polițistei și nici detalii despre cum a intrat în apartament: dacă a găsit ușa deschisă sau a forțat intrarea.

Oamenii legii n-au găsit nici martori până acum. „N-am discutat cu nimeni”, a spus un agent al poliției din Dallas. În respectivele apartamente se poate intra cu chei simple, nu e vreun sistem prea complicat.

„Am auzit poliția strigând: «Deschide ușa! Deschide ușa!»”, a povestit Caitlin Simpson, o tânără în vârstă de 20 de ani, care locuiește la un etaj deasupra locului unde a avut loc tragedia.

„Am auzit poliția țipând, dar n-am avut nicio idee despre ce e vorba”, a adăugat Yazmine Hernandez, 20 de ani, care studia împreună cu Caitlin Simpson.

„Am auzit despre împușcături abia vineri dimineață, când plimbam câinele. E teribil. Sper să fie vorba doar de un accident, nimic mai mult”, a completat Tomiya Melvin, care s-a mutat în iunie din Chicago în orașul Dallas.

Alt caz care a șocat Statele Unite ale Americii a avut loc în februarie anul acesta.


CITEȘTE ȘI: Povestea de groază a fetei care a reușit să scape de furia criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a împins-o de trei ori în timp ce trenul intra în stație

Citește mai multe despre Dallas și proprietar pe Libertatea.

Comentarii