De Dragoș Tănase,

Potrivit acesteia, Alexandra ar fi plecat la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei, ea fiind din Dobrosloveni.

„Când Alexandra a dispărut, amândoi aveau treabă în oraş (Caracal-n.r.) şi urmau să se întâlnească acolo. Alexandra a plecat la ora 9.30-10.00 şi atunci nu era niciun microbuz. De obicei, în vacanţă sunt puţine microbuze. Unul dimineaţa la 5 şi altul la ora 7.15 minute. Aşa a ajuns să ia ocazia.

Marina, prietena Alexandrei:

Marina a precizat că prietenul ei, un licean din Recaș, a aşteptat-o două-trei ore, apoi au început toți să o sune, dar avea deja telefonul închis.

Cele două fete erau prietene încă de la grădiniţă și au fost colege şi în gimnaziu. Și în liceu au fost colege, dar în clase diferite. De 8 ani, erau împreună și la un ansamblu de dansuri.

Cu o zi înainte de dispariția ei, Marina și Alexandra au vorbit pe un grup privat virtual.

Suntem patru prietene şi aveam un grup pe care discutăm, ne povesteam diverse aspecte. Cu o seară înainte ca Alexandra să fie răpită am vorbit pe acel grup. Alexandra era ok.

Marina, prietena Alexandrei:

Prietena Alexandrei mai spune că şi în timpul anului şcolar microbuzele sunt puţine şi povesteşte că şi ea a mers de multe ori cu maşini de ocazie.

Ea susține că, după acest caz, nu va mai apela la soluția mașinilor de ocazie, pentru a merge în oraș, mai ales că și ea prefera să meargă cu oameni în vârstă pentru că erau de încredere.

„Eu sunt tot din Dobrosloveni şi cred că spre deosebire de Alexandra am avut mai mult noroc pentru că nu stau la strada principală în comună. Alexandra stătea la principală şi acolo veneau mulţi care luau la ocazie dinspre Slatina. Eu plecam la ocazie cu cei care veneau din satele apropiate.

Marina, prietena Alexandrei:

Adolescenta susţine că persoanele care oferă transport la ocazie racolează persoanele din staţiile pentru microbuze sau autobuze. Ei ştiu că toţi cei care stau acolo aşteaptă să ia un mijloc de transport. Sunt foarte mulţi care fac acest transport la ocazie, a mai povestit Marina.

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

De lipsa microbuzelor se plâng şi cei ca trebuie să facă naveta. Localnicii din Caracal, dar şi din localităţile apropiate, spun că în staţii nu este afişat un program al mijloacelor de transport în comun.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie.

În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani).

Suspectul care le-a răpit pe fete, Gheorghe Dincă (65 de ani), a fost identificat două zile mai târziu, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Duminică, Dincă şi-a recunoscut faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre.

Polițistul care a preluat apelul la 112 al Alexandrei va fi cercetat de Parchetul din Caracal. Alți 8 polițiști, cercetați pentru intervenție.

Crimele din Caracal au îngrozit România, zilele acestea.

Citeşte şi:

Gheorghe Dincă voia să se mute la munte! Criminalul din Caracal era hotărât să-și șteargă urmele

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur