MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 12:39

O profesoară le-a spus unor elevi de clasa I că Moș Crăciun nu există. Nu se aștepta la o asemenea consecință

Distribuie

O profesoară din New Jersey, Statele Unite, a fost concediată după ce le-a spus unor elevi de clasa I că Moș Crăciun le-a explicat celor mici că renii nu zboară, iar elfii, ajutoarele de nădejde ale Moșului, nu sunt reali. Acum, ea nici măcar nu se va mai putea angaja ca profesoară în districtul din New Jersey.

Directorul școlii, care s-a declarat dezamăgit de incident, a mai spus că profesoara, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a mai distrus două mituri în fața elevilor săi: cel al Zânei Măseluță și al Iepurașului de Paște.

Mama unui copil a mărturisit că profesoara „s-a dezlănțuit total în clasă”, după ce i-a întrebat pe elevi ce sărbătoare urmează, iar un copil a răspuns „Crăciunul”. Femeia le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există și că, de fapt, părinții cumpără cadouri și le pun sub brad.

„Le-a distrus copiilor toate speranțele. Fiica mea este cel mai mare fan al Crăciunului”, spune mama elevei, citată de BBC News.

FOTO – Pixabay.com


Citește și… Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!


 

Citește mai multe despre iepuras, Moș Crăciun, New Jersey și zana pe Libertatea.

Comentarii