MENIU CAUTĂ

O prostituată anunță dezvăluiri legate de implicarea Rusiei în alegerile din SUA

Distribuie

O prostituată anunță dezvăluiri legate de implicarea Rusiei în alegerile din SUA. Tânăra din Belarus, care spune că a avut relații cu mai mulți politicieni de vâf de la Moscova, a fost arestată în Thailanda, iar drept răzbunare anunță detașlii incendiare despre uriașul scandal din SUA, scrie Agerpres, citând AFP.

Anastasia Vaşukevici, manechin mai cunoscut sub pseudonimul Nastia Rîbka, a fost arestată în Thailanda la sfârşitul lui februarie alături de alți nouă cetăţeni străini care organizau ”cursuri de formare sexuală” în staţiunea balneară Pattaya.

Tânbăra belarusă este cunoscută presei internaționale după ce este judecată în Rusia sub acuzaţia că l-a filmat pe vicepremierul rus Serghei Prihodko pe un iaht al miliardarului Oleg Deripaska. Imaginile video au devenit virale după ce au fost publicate de opozantul rus Aleksei Navalnîi.

În Thailanda, Anastasiei Vaşukevici şi ceilalți instructori sexuali sunt pentru prostituţie şi organizaţie criminală.

Escorta de lux a publicat pe Instagram un mesaj în care promite că va face dezvăluiri privind implicarea Moscovei în alegerile din Rusia, deoarece îi învinovățește pe politicienii ruși de arestarea sa în Thailanda. ”Ei încearcă să ne arunce după gratii… De aceea, sunt gata să vă dezvălui piesele lipsă din puzzle-ul (…) ce vizează alegerile americane”, spune ea.

Staţiunea Pattaya, aflată la două ore la sud de Bangkok, frecventată de numeroşi turişti ruşi, este cunoscută a fi un centru al prostituţiei şi criminalităţii din Thailanda.

Foto: Instagram


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


Citește mai multe despre dama de companie și Rusia pe Libertatea.

Comentarii