Românca l-a convins pe tânărul de 36 de ani că bebelușul pe care l-a născut este fiul lui. Bărbatul a crezut-o pe cuvânt și și-a luat rolul de tată în serios.

A închiriat un apartament pentru mămică și bebeluș, cărora le-a oferit tot ce au avut nevoie. La un moment dat, femeia a decis să se întoarcă definitiv în România.

Italianul i-a trimis nu mai puțin de 50.000 de euro celei despre care credea că i-a oferit un copil, deși își văzuse presupusul fiu doar de câteva ori.

Nu mică i-a fost mirarea după ce a aflat că a fost victima unei escrocherii, scrie publicația Il Giornale di Vicenza, citată de observator.tv. Bărbatul a descoperit că românca era, de fapt, căsătorită de ceva timp în România, iar bebelușul era fiul soțului ei.

Bărbatul din Vicenza a depus o plângere împotriva româncei care este acuzată de fraudă agravantă.

De asemenea, un alt italian a fost înșelat de o româncă pe care voia să o ajute să renunțe la viața de escortă și i-a oferit toate economiile sale: 20.000 de euro.

În schimb, o româncă din Gorj a reușit să înșele cu italian cu aproape 800.000 de euro, după ce i-a promis că se vor căsători și vor avea copii împreună.


Citește și Laura Lavric vrea să-și dea sora în „urmărire internațională”. Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească