Mergi direct la conținut »
Laura Lavric vrea să-și dea sora în "urmărire internațională". Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Laura Lavric vrea să-și dea sora în "urmărire internațională". Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească

Laura Lavric vrea să-și dea sora în „urmărire internațională”. Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească

Degeaba le curge același sânge prin vene, Laura Lavric și Ecaterina Traian nu se au ca surorile. Se războiesc de ani buni, s-au și judecat pentru calomnie, iar acum, intrepreta de muzică populară vrea să-și dea sora în urmărire internațională, ca să poată lua de la ea banii ce i se cuvin.  

De Ana Maria Păsat,

Laura Lavric, 72 de ani, s-a judecat mai bine de cinci ani cu sora ei, Ecaterina Traian, după ce aceasta a denigrat-o, afirmând public, într-o emisiune TV, că solista se prostituează.

După lungi amânări, întrucât Ecaterina nu era de găsit și nu putea fi citată în dosar, artista a reușit să câștige procesul. Deși solicitase daune de 100.000 de euro, judecătorii au stabilit o sumă mult mai mică, de 10.000 de euro. Însă nici acești bani nu i-a văzut.

Sora cântăreței pare că… s-a evaporat. Iar Lavric nu-i dă nicicum de urmă. Totuși, nu vrea să renunțe la 10.000 de euro, nu pentru că ar avea nevoie de bani, ci tocmai pentru a-și pedepsi ruda de sânge pentru afirmațiile calomnioase care i-au afectat imaginea.

Interpreta, care a fost reprezentată în proces de o casă de avocați cunoscută, vrea să apeleze acum la un executor internațional pentru a-i da de urmă Ecaterinei. E însă dispusă să o caute, spune ea, chiar și-n gaură de șarpe! Potrivit informațiilor pe care le deține în prezent Laura Lavric, Ecaterina Traian s-ar afla în Canada.

Nu s-au înțeles niciodată

Laura Lavric și sora ei nu s-au înțeles bine încă din copilărie. Artista povestea că sora ei o invidia, pentru că ea era mai talentată și i se acorda mai multă atenție. Războiul dintre cele două a luat amploare în momentul în care artista a făcut succesiunea după mama sa. Atunci, sora a acuzat-o că a făcut tot posibilul să o văduvească de moștenirea care i s-ar fi cuvenit.


Citește și:

Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni e tot în comă. Tatăl micuței Larisa transmite un mesaj sfâșietor, la două luni de la accident

Close
Închide
  Close