Mergi direct la conținut »
FOTO | O supraviețuitoare a cancerului i-a sfidat pe medici. A rămas gravidă deși nu i s-a dat nicio șansă Galerie foto
13imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O supraviețuitoare a cancerului i-a sfidat pe medici. A rămas gravidă deși nu i s-a dat nicio șansă

FOTO | O supraviețuitoare a cancerului i-a sfidat pe medici. A rămas gravidă deși nu i s-a dat nicio șansă

O mamă a doi copii care a supraviețui cancerului mamar a rămas gravidă deși medicii i-au dat mai puțin de 1% șanse să mai poată concepe după luni de tratament agresiv.

După o luptă cu o formă agresivă de cancer mamar, Charli Crowe, în vârstă de 30 de ani, din Bridgwater, Somerse, a fost devastată când a aflat că nu va mai putea avea alți copii, potrivit Daily Mail.

Doctorii i-au spus că, după ce a trecut prin chimioterapie, radioterapie și mastectomie atunci când avea 27 de ani, șansele ca ea să mai rămână gravidă erau de mai puțin de 1%.

Dar femeia era atât de determinată să aibă un alt copil încât nu și-a mai luat tratamentul medicamentos de care se temea că-i împuținează șansele de a rămâne gravidă.

Anul trecut, în timp ce se afla la muncă în Malta, femeia care a fost diagnosticată cu cancer în luna noiembrie a anului 2015, a realizat că nu a mai fost la menstruație de 11 luni.

După ce partenerul ei, Matthew Bailey, s-a grăbit să-i cumpere un test de sarcină, Charli a fost mai mult decât fericită să descopere că era gravidă cu cel de-al treilea copil al familiei.

Cele două fiice ale lui Charli, Summer-Rose, 6 ani, și Lillie-Mae, 5 ani, așteaptă în luna august venirea în lume a surorii lor.

Despre venirea unui alt copil, supraviețuitoare este mai mult decât fericită. Ea spune că ce i s-a întâmplat este un reminder că trupul uman este capabil de lucruri extraordinare.

Sursă foto Facebook, pagina Charli Crowe.


Ovarul artificial, speranța pentru femeile care riscă să devină infertile. Ce tratament au inventat cercetătorii


Close
Închide
  Close