Mergi direct la conținut »
Metoda prin care o tânără de 18 ani a jefuit un bătrân de 81 de ani din Maramureș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Metoda prin care o tânără de 18 ani a jefuit un bătrân de 81 de ani din Maramureș

Metoda prin care o tânără de 18 ani a jefuit un bătrân de 81 de ani din Maramureș

O tânără de 18 ani, din Cavnic, județul Maramureș, este cercetată pentru furt, fiind suspectată de poliţişti că l-ar fi deposedat de economii pe un bătrân de 81 de ani, pe care s-a oferit să-l ajute la curăţenie.

„În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că tânăra, în vârstă de 18 ani, s-a oferit să ajute un bătrân în vârstă de 81 de ani la curăţenie şi, într-un moment de neatenţie, i-a sustras acestuia suma de 2.430 lei, aflaţi într-o cameră a locuinţei. Imediat după ce a plecat, bătrânul şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi a sesizat Poliţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureş, Florina Meteş, citată de Agerpres.

Din fericire pentru bătrân, poliţiştii au depistat-o în scurt timp pe tânără, reuşind să recupereze prejudiciul, iar banii sustraşi au fost restituiţi victimei.

Poliţia oraşului Cavnic continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acesteia, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale ce se impun, a menţionat sursa citată.

Anul trecut, în luna mai, un bătrân din Tecuci a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut şi jefuit. Atunci, hoţii au fugit cu mai multe obiecte din aur.

FOTO – Arhivă


Citește și… Incident șocant la Ploiești! O tânără a căzut prin geamul spart al unui autobuz aflat în mers


 

Close
Închide
  Close