Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Accident bizar în Ploieşti. O tânără a căzut prin geamul spart al unui autobuz aflat în mers. Autovehiculul trecuse de inspecţia tehnică în urmă cu două luni
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Accident bizar în Ploieşti. O tânără a căzut prin geamul spart al unui autobuz aflat în mers. Autovehiculul trecuse de inspecţia tehnică în urmă cu două luni

UPDATE/ Accident bizar în Ploieşti. O tânără a căzut prin geamul spart al unui autobuz aflat în mers. Autovehiculul trecuse de inspecţia tehnică în urmă cu două luni

O tânără în vârstă de 18 ani din Ploiești a fost transportată la spital, miercuri, după ce a căzut dintr-un autobuz în mișcare, în urma desprinderii geamului din partea laterală a vehiculului. Poliția a început o anchetă în acest caz.

De Cristian Simion,

Reprezentanții Ambulanței Prahova declară că medicii au fost chemați după ce tânăra a ajuns pe carosabil, ea fiind dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce tânăra a suferit, conform medicilor de la ambulanţă, un traumatism lombar şi un traumatism cranio-cerebral minor.

Alexandri Nicolae, directorul firmei Transport Călători Expres SA, căreia îi aparţine autobuzul, a declarat, joi, pentru Libertatea să autobuzul abia plecase din staţie când şoferul a auzit un zgomot puternic şi a zărit în oglinda retrovizoare o fată alergând către el din spatele autobuzului. Tânăra, însoţită de o altă fată, i-a spus că cineva a căzut peste geam, apoi cele două s-au făcut nevăzute.

„Pentru că pleca din staţie, şoferul se uita în oglinda laterală stânga, pentru a intra pe banda de circulaţie, de aceea nu a văzut ce s-a petrecut”, a spus Alexandri Nicolae.

Dacă fata ar fi căzut pe partea stângă, spre şosea, şi nu către staţie, putea fi strivită de autoturismele care circulă pe banda a doua a bulevardului.

Directorul firmei de transport spune că este convins că în spatele autobuzului a avut loc „ori o bătaie, o joacă, s-or fi urcat în picioare pe canapea”, explicând că fata nu avea cum să cadă, pur şi simplu, prin geam din autobuz.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

„Între canapele şi geam este o distanţă de vreo 30 de centimetri, iar geamul este şi un pic mai sus decât canapelele, iar dacă te sprijini pe el e foarte complicat să te duci cu el în afară, pentru că tu stai mult mai jos decât marginea. Din punctul meu de vedere, acolo a avut o altercaţie, ceva, o hârjoneală. Ciudat e că cele două fete care o însoţeau pe tânără au dispărut. Păi când îţi pică o prietenă pe geam, nu stai să vină o salvare, ceva?” a spus directorul firmei de transport.

Acesta a precizat că în autobuz nu sunt amplasate camere de luat vederi.

Autobuzul în care s-a întâmplat incidentul, care circula pe traseul 2, venea dinspre Gara de Vest din Ploieşti şi mai avea două staţii până la capătul de linie, care este Gara de Sud.

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'
Recomandări

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'

Ultima dată autobuzul, care circulă în Ploieşti din anul 2002, trecuse de inspecţia tehnică periodică în urmă cu două luni, mai exact pe data de 6 noiembrie.

Directorul firmei de transport a mai spus că joi dimineaţă angajaţii firmei au încercat geamul din partea stângă a vehiculului, au împins cu putere în el şi nu s-a întâmplat nimic. Tot joi, autobuzul va fi ridicat de poliţie pentru a fi pus pe testere, conform protocoalelor în caz de accident rutier cu victimă.


CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu are cerințe de divă de fiecare dată când are proiecte în România. Vrea să-i fie plătite zborurile către Monaco!


 

Close
Închide
  Close