Mergi direct la conținut »
Compatibilitate neașteptată: O tânără îi va salva viața tatălui său adoptiv donându-i un rinichi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Compatibilitate neașteptată: O tânără îi va salva viața tatălui său adoptiv donându-i un rinichi

Compatibilitate neașteptată: O tânără îi va salva viața tatălui său adoptiv donându-i un rinichi

O femeie din Carolina de Nord îi va dona în curând un rinichi celui care a adoptat-o în urmă cu 27 de ani. O întâmplare miraculoasă a făcut ca organele celor doi să se potrivească deși nu au legături de sânge.

DeLauren McKnight povestește că a fost surprinsă să afle că este compatibilă cu tatăl său adoptiv, Billy Houze, mai ales că nu au legături de sânge.

Bărbatul a început să aibă probleme la rinichi din 2016, iar medicii i-au spus că nu va supraviețui mai mult de cinci ani dacă nu găsește să facă un transplant.

Niciunul dintre ceilalți membri ai familiei pastorului de 64 de ani nu a fost compatibil, dar atunci când fiica sa adoptivă și-a făcut analizele, șansele au fost de partea lor, scrie BBC News.

„Mi-a spus: Tati, ai crezut că mă salvezi luându-mă de la casa de copii, dar de fapt m-ai salvat pentru ca mai târziu să pot să-ți salvez ție viața”, a povestit bărbatul.

Pastorul baptist a început să sufere de insuficiență renală după o intervenție chirurgicală la vezica biliară în 2016. Când nici unul dintre rudele sale de sânge nu puteau să-i doneze rinichii, doctorii i-au spus că ar putea să dureze șapte ani până să-i vină rândul la un transplant, dar el mai avea maxim cinci ani de viață.

Apoi, în februarie, au testat-o pe DeLauren McKnight, pe care pastorul și soția sa au adoptat-o în 1992 și s-a dovedit a fi o potrivire perfectă. Când au obțiut rezultatele, cei doi au izbucnit în lacrimi.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

„Eu îl numesc Supermanul meu”, a spus tânăra. „Nu există nimic în această lume ce nu aș face pentru a putea să-l ajut să se bucure în continuare de viață și să-l am alături”, a continuat tânăra.

Cei doi urmează să fie supuși unei intervenții chirurgicale în următoarele zile.


Citește și: EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare


 

Close
Închide
  Close