MENIU CAUTĂ
14 Iul. 2018 10:54

O tânără s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Bistrița. A supraviețuit ca prin minune

Distribuie

O tânără s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Bistrița și a supraviețuit miraculos. Deși a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, căzătura i-a fost atenuată de câțiva copaci și un petec de iarbă. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Alerta s-a dat, sâmbătă dimineață, după ce o tânără s-a aruncat de etajul al patrulea al blocului în care locuiește, scrie Bistrițeanul.

Impactul cu solul i-ar fi putut fi fatal femeii, însă a supraviețuit miraculos. Căzătura i-a fost atentuată de câțiva copaci și a aterizat pe un petic de iarbă. Tânăra a fost găsită conștientă și cooperantă de către echipajul medical de terapie intensivă mobilă, chemat la fața locului.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă a găsit la locul indicat o femeie de 26 de ani, căzută de la etajul IV. Aceasta era conștientă și cooperantă și acuza dureri în zona lombară. A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat pentru sursa citată, Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Din spusele martorilor, tânăra ieșea rar din casă și ar avea probleme psihice. Din acest motiv, anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei tentative de sinucidere.

În noaptea de marți spre miercuri, o femeie s-a sinucis după o partidă de amor în Râmnicu Vâlcea.

sursă foto: Bistrițeanul


Citește și Primarii și pensiile speciale – banii, viața și DNA. ”Primarul e cel mai deștept pe Pământ”


 

Citește mai multe despre Bistrița și tentativă pe Libertatea.

Comentarii