MENIU CAUTĂ

O tânără și-a pus poalele-n cap în public. Ce a urmat a devenit viral | VIDEO

Distribuie

Experiment inedit pus la cale de o tânără. Aceasta a mers în locuri publice unde și-a ridicat rochia, lăsând la vedere lenjeria intimă.

Anna Dovgalyuk, o tânăr din Rusia, a încercat un experiment inedit. Aceasta a mers în locuri publice, precum gări și stații de metrou, zone foarte aglomerate de altfel, unde și-a pus poalele-n cap.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare roșie, tânăra a făcut plmbări prin zonele aglomerate și când lumea se aștepta mai puțin și-a ridicat rochia, lâsând lenjeria intimă la vedere.

Rusoaica a pus la cale acest experiment pentru a-i sensibiliza pe oameni în ceea ce privește fenomenul upskirting, o practică prin care unele persoane fotografiază sub fustele doamnelor și domnișoarelor.

Reacțiile celor care au văzut-o pe rusoaică în timp ce își ridica fusta și își arăta lenjeria intimă au fost de a privi cu surprindere ce se întâmpla în fața ochilor lor.


Citește și: Steliștii forțează norocul înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva! S-au dus să vadă filmul ”Ghinionistul”!”Să fie pentru ei”, zice MM Stoica


 

Citește mai multe despre fusta, lenjerie intimă, public, reacții, Rusia și viral pe Libertatea.

Comentarii